Pretraži poslovne prilike

Voditelj odjela

Provedi dan s Mirellom

Kao voditelj odjela u H&M-u provodit ćeš 80 posto vremena tamo gdje se sve događa – u prodajnom dijelu prodavaonice. Ne samo što je zabavnije, nego tako i pružaš podršku svojim suradnicima. Svjestan si da je za postizanje izvrsnih rezultata u prodaji važno slušati ideje svog tima i pomagati im da razviju svoje vještine.

Voditelj odjela kakvog tražimo mora biti iznimno aktivan. Uživaš u užurbanosti našeg poslovanja i radnom mjestu na kojem moraš donositi ali i primijeniti odluke na licu mjesta. Sposoban si rješavati probleme i imaš pozitivan stav. Također si vrlo organiziran i znaš kako motivirati i nadahnuti ljude oko sebe.

Vodiš svoj odjel pružajući kupcima izvrsnu uslugu na prodajnom odjelu, u garderobi i na blagajni. Kada ne pomažeš svom timu u prodavaonici, razvijaš prodajne strategije, prezentacije robe te planiraš kampanje i promocije. Usavršavaš, razvijaš i ocjenjuješ prodajne savjetnike te organiziraš i planiraš uspjeh svog odjela.

Spreman si za izazov? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M upotrebljava kolačiće kako bi osigurao da imate ugodno iskustvo na njegovom web-mjestu. Ako nastavite upotrebljavati naše usluge, pretpostavit ćemo da ste to prihvatili. Saznajte više o kolačićima.