Pretraži poslovne prilike

Department Manager

Pomozi drugima da pronađu svoj put & pritom otkrij i svoj vlastiti.

Kao Department Manager u H&M-u provodit ćeš 80 % svog radnog vremena tamo gdje se odvija sva akcija — u prodajnom prostoru. Ne samo zato jer je tako zabavnije, već da možeš pomoći svojim kolegama. Kako bi se postigli odlični rezultati, znaš da je jako važno slušati ideje tvog tima i pomagati kolegama u razvoju njihovih vještina.

Vođenje primjerom i praktična suradnja s tvojim timom dolaze ti sasvim prirodno. Uvijek na umu imaš naše kupce, razmišljaš na komercijalan način koji potiče prodaju, te imaš i operativno znanje pomoću kojeg možeš podržati svoje odluke i svoj tim. Uživaš u užurbanom tempu našeg poslovanja i radnome mjestu koje od tebe zahtijeva donošenje brzih odluka i njihovu brzu provedbu. Usredotočen si na pronalaženje rješenja i pritom zadržavaš pozitivan stav. Istodobno si odlično organiziran i znaš kako motivirati i inspirirati svoje kolege.

Vodiš svoj odjel tako da osiguravaš odličnu uslugu za naše kupce, ne samo u prodajnom prostoru, već i u garderobi i na blagajni. Kada nisi u prodajnom prostoru i ne pružaš podršku svome timu, razvijaš prodajne strategije i prezentacije naših artikala te planove za provedbu kampanja i drugih aktivnosti. Obučavaš i razvijaš Sales Advisore te ocjenjuješ njihov napredak, dok općenito organiziraš i planiraš rad svog odjela na putu prema uspjehu. Prepoznajemo doprinos koji svaki pojedinac može imati na putu prema našem zajedničkom uspjehu. Kada dodaš svoj jedinstveni glas H&M-u, možemo ostvariti čuda.

Pomozi drugima da pronađu svoj put & pritom otkrij i svoj vlastiti.
Postani Department Manager & više za H&M