Pretraži poslovne prilike

Djelatnik u online Korisničkoj podršci

Djelatnici u Korisničkoj podršci u H&M-u ne odgovaraju samo na pitanja – oni stvaraju prijateljstva. Dobra korisnička usluga upravo se temelji na izgrađivanju odnosa kako bi H&M mogao nastaviti nuditi sjajnu modu po odličnim cijenama. U užurbanom okruženju kakva je Korisnička podrška nijedan dan nije isti. Kako bi odgovarao za ovaj posao, moraš biti entuzijastična i snalažljiva osoba, sposobna zadržati staložen i profesionalni pristup, čak i u stresnim situacijama. Naviknut si na preuzimanje odgovornosti i vlastitu inicijativu te si uvijek nasmijan.


Želimo da uživaš raditi na računalu i s ljudima - često istovremeno. Moraš biti vješt u komunikaciji i nastojati biti u toku s aktualnim kampanjama, prodajnim aktivnostima i strategijama. I posljednje, ali ne i najmanje važno, iznimno te zanima moda.

Tvoj svakodnevni rad uključuje odgovaranje na upite o online narudžbama, kolekcijama i proizvodima preko različitih kanala – od e-maila i razgovora uživo do telefonskih razgovora i korespondencije poštom.

Zvuči uzbudljivo? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.