Pretraži poslovne prilike

Rad u Proizvodnji

Naši kupci moraju biti sigurni kako je sve što kupe u H&M-u dizajnirano, proizvedeno i isporučeno uz najveću moguću brigu prema ljudima i okolišu.

U Proizvodnji se istovremeno radi na nekoliko područja kako bi dizajnerska ideja postala konačni proizvod. Smješteni na našim tržištima nabave, ovi uredi predstavljaju glavni kontakt za lokalne dobavljače, te vode brigu o rokovima i praktičnim aspektima svih narudžbi.

Da li tražiš posao u određenoj državi? Molimo promijeni lokaciju ove stranice na svoju željenu proizvodnu državu: Bangladeš, Bugarska, Kambodža, Kina, Etiopija, Indija, Indonezija, Italija, Koreja, Pakistan, Portugal, Rumunjska, Šri Lanka, Švedska, Turska ili Vijetnam. Imamo globalne funkcije za proizvodnju sa sjedištem u Švedskoj.

Pregovarač u nabavi

Jesi li sposoban pregovarač sa strašću za modu? Onda bi ovo mogla biti uloga za tebe!

Pročitaj više o ulozi Pregovarača u nabavi.

Kontrolor poslovanja

Jesi li oštroumni analitičar sa zavidnim ljudskim vještinama? Onda bi ovo mogla biti uloga za tebe!

Pročitaj više o ulozi Kontrolora poslovanja.

Odjevni tehničar

Jesi li usredotočen/a na tehničke detalje i mjere kako bi osigurao/la najbolju kvalitetu odjeće? Onda bi ovo mogla biti uloga za tebe!

Pročitaj više o ulozi Odjevnog tehničara.

Rukovoditelj nabave

Može li tvoja sposobnost strateškog razmišljanja pomoći u sklapanju najboljih poslova na globalnoj razini? Onda bi ovo mogla biti uloga za tebe!

Pročitaj više o ulozi Rukovoditelja nabave.

Voditelj proizvoda

Imaš li ono nešto potrebno za stvaranje vrhunski učinkovitih timova u svijetu proizvodnje? Onda bi ovo mogla biti uloga za tebe!

Pročitaj više o ulozi Voditelja proizvoda.

Revizor održivog poslovanja

Bio/la bi ponosan/na da možeš promovirati i osiguravati održivo poslovanje naših dobavljača? Onda bi ovo mogla biti uloga za tebe!

Pročitaj više o ulozi Revizora održivog poslovanja.