Pretraži poslovne prilike

Kupac

Provedite dan s Jenny i Shoreh

Položaj nabavljača u H&M-u svodi se na timski rad. Radit ćeš u našem središnjem uredu u Stockholmu, surađivati s dizajnerima uzoraka, dizajnerima i kontrolorima poslovanja kako biste razvili nove modne kolekcije. Radno okruženje je dinamično, užurbano i kreativno, a svaki je dan drukčiji.

Tražimo nekoga tko ima osjećaj za globalne komercijalne trendove i šesto čulo za ono što će se prodavati - diljem svijeta. Nabavljati modu za naše prodavaonice, online i kataloge lakši je dio posla, ali uspjeti  prodati je, mnogo je teže. Zato moraš biti dobar u planiranju i praćenju prodajnog procesa te neprestano tražiti nove prilike za prodaju.
Kao nabavljač vodit ćeš i biti odgovoran za maksimiziranje prodaje i profitabilnosti unutar svoje grupe. Posao nabavljača također uključuje planiranje, razvoj i izradu linije proizvoda za tvoju grupu, kao i određivanje općih i detaljnih vremenskih planova i budžeta.

Kao naručitelj vodit ćeš i biti odgovoran za maksimiranje prodaje i profitabilnosti unutar svoje grupe. Posao naručitelja također uključuje planiranje, razvoj i izradu linije proizvoda za tvoju grupu, kao i određivanje općih i detaljnih vremenskih planova i budžeta.

Jesi li uzbuđen zbog ovoga? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.