Pretraži poslovne prilike

Kontrola poslovanja

Kontrolori poslovanja u H&M-u pretvaraju analizu u djela. Tvoje su vještine ključne u rješavanju složenih radnih zadataka u svakom odjelu – od Prodaje, Online i Proizvodnje do Nabave, Novih poslova i IT-a. Gdje god radili, svima nam je zajednički osjećaj za odgovornost, strast prema poslu i neograničene poslovne prilike.

Kao kontrolor poslovanja, obučen si da postaneš budući vođa u užurbanom okruženju. Moraš biti u stanju svom timu savršeno jasno objasniti složene teme – kada si obično jedini analitičar. Neki od nas rade u Stockholmu u Uredu za nabavu ili u našim središnjim odjelima, dok drugi rade u Prodaji ili Proizvodnji, raspoređeni na neko od naših svjetskih tržišta.

Ukratko, Kontrola poslovanja područje je za mnoge prilike i položaje unutar naše organizacije. Ciljeve postižemo pretvaranjem analize u djela.

Kontrolor poslovanja

Jesi li oštroumni analitičar sa zavidnim ljudskim vještinama? Onda bi ovo mogao biti položaj za tebe!

Pročitaj više o radu u Kontroli poslovanja.

H&M upotrebljava kolačiće kako bi osigurao da imate ugodno iskustvo na njegovom web-mjestu. Ako nastavite upotrebljavati naše usluge, pretpostavit ćemo da ste to prihvatili. Saznajte više o kolačićima.