Pretraži poslovne prilike

Održivost

Održivost znači biti u toku i pokretač promjena. Podrazumijeva iskazivanje poštovanja prema ljudima i Planeti, bez dovođenja u pitanje potreba sutrašnjice.

Odjeni čitav svijet i pomozi osigurati održivost mode. Budi ono što jesi & puno više od toga u H&M-u.

U H&M-u smo ponosni što našim kupcima možemo omogućiti da dobro izgledaju i da se tako i osjećaju! Jasno postavljeni cilj koji svi dijelimo potiče nas na odlično obavljanje i najmanjih zadataka. Ujedno nas nadahnjuje da ostavljamo pozitivan dojam na sve koji dolaze u dodir s našom robnom markom i našim osobljem.

Naš rad s jasnom svrhom ne obuhvaća samo naše kupce. Budući da imamo više od 5,000 trgovina širom svijeta, naša veličina i opseg poslovanja podrazumijeva i da imamo veliku odgovornost za stvaranje pozitivnog učinka duž našeg čitavog lanca vrijednosti. U potpunosti smo predani ugrađivanju okolišnih i društvenih načela održivosti u svaki dio našeg poslovanja, i to već dulje od dva desetljeća. Predani smo i želimo činiti dobro.

 „U H&M-u smo sami sebi postavili izazov postizanja održive mode te istovremenog zadržavanja održivosti u modi. Želimo ljudima pomoći da izraze svoju osobnost te da se osjećaju ponosnima pri odijevanju. Jako je uzbudljivo vidjeti sav napredak koji smo ostvarili do sada i kako će nam pomoći da našim kupcima ponudimo još bolji asortiman naših proizvoda – te ujedno osigurati održiviju budućnost mode”, ističe Karl-Johan Persson, Chairman of the board H & M Hennes & Mauritz AB. 

Mi smo 100 % predani uvođenju promjena prema održivijoj modnoj industriji. 

Više informacija o našem radu na području održivosti možeš pronaći na:  

https://www.hm.com/hm-sustainability/lets-change
https://hmgroup.com/sustainability.html