Pretraži poslovne prilike

Kreiraj svoju priču

Stalno uči nove stvari & saznaj što sve možeš postati. Budi ono što jesi & puno više od toga u H&M-u

H&M s punim povjerenjem pred tebe postavlja izazov da istražiš vlastiti put i kreiraš svoju priču. Vjerujemo u davanje odgovornosti ljudima već od samog početka, kao i pružanje snažnog osjećaja vlasništva nad vlastitim radom. Naše poslovanje je i tvoje poslovanje. Kada ti rasteš, rastemo i mi.

U H&M-u vjerujemo da možeš pronaći ono što voliš. Budući da vjerujemo u to da smo mjesto na kojem je sve moguće i odlično mjesto za rad, to ujedno podrazumijeva i da ne postoji strogo zacrtani put. Potičemo te na aktivno sudjelovanje u razvoju vlastite karijere. Ako radimo kvalitetno i vodimo se našim vrijednostima možemo ostvariti baš sve!

Postoji puno načina pomoću kojih možeš s nama graditi svoju karijeru. Odlične prilike za profesionalni i osobni rast osigurane su kroz interna napredovanja, učenje široke palete vještina, rad na različitim radnim mjestima i preuzimanje dodatnih odgovornosti. H&M ti nudi priliku za istraživanje velikog izbora potencijalnih uloga koje te mogu odvesti i na put oko svijeta. 


Dodaj svoj jedinstveni glas

Naše vrijednosti stvaraju zajedničku poveznicu između zaposlenika H&M-a širom svijeta. Bez obzira na tvoju ulogu, doprinosiš uspjehu H&M-a predanim radom u skladu sa svojim odgovornostima i svakodnevnom primjenom naših vrijednosti.  Jednostavno rečeno: NAČIN na koji obavljaš svoje radne zadatke jednako je važan kao i ono ŠTO konkretno radiš. Tako se stvara radna okolina u kojoj je svaka osoba u timu važna i svi mogu uspješno doprinositi zajedničkim ciljevima. 


Postani vođa

Leadership u H&M-u podrazumijeva inspiriranje, delegiranje zadataka, razmjenu mišljenja i motiviranje. Naše vođe vode svojim primjerom — pokreću ih naše vrijednosti i težnja za pružanjem podrške našim zaposlenicima i rastu naše kompanije.

Brojne naše vođe zaposleni su interno. Nudimo programe usavršavanja, poučavanja i mentorstva kako bismo podržali razvoj naših zaposlenika. U H&M-u ćeš pronaći brojne prilike za učenje i kolege koji su te spremni u tome potaknuti i podržati. 

Odvaži se postati vođa!


Razvoj i usavršavanje

U H&M-u je učenje dio naše kulture. Pružamo inspirativne interne treninge za svako radno mjesto. Želimo biti mjesto na kojemu naši zaposlenici osjećaju da su cijenjeni i gdje imaju priliku za vlastiti razvoj. Stoga, nudimo uvodne programe upoznavanja s našom kompanijom za sve naše zaposlenike.

Snažno vjerujemo u dobrobiti unutarnje rotacije zaposlenika između različitih radnih mjesta, kao i internih napredovanja. Djelujemo na brojnim tržištima širom svijeta. Naše snažno širenje stvara mnoge mogućnosti za međunarodna radna mjesta.


Vrednovanja i otvoreni dijalog

Jedna od naših temeljnih vrijednosti podrazumijeva i da smo izravni i otvoreni. To znači da njegujemo postojanu kulturu razmjene mišljenja i davanja Feedbacka. Redovna vrednovanja našeg rada i otvoreni dijalog ključni su za razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. Godišnjim Feedbackom i osobno prilagođenim razvojnim planovima podržavamo rast naših zaposlenika. Profesionalni i osobni rast naših zaposlenika sastavni je dio razvoja H&M-a, kako bi postao mjesto na kojem je sve moguće i odlično mjesto za rad...