Pretraži poslovne prilike

Česta pitanja

Imaš li pitanja? Ovdje se nalaze neka od najčešćih pitanja koje dobivamo u H&M-u. Ako ne možeš pronaći odgovor na svoje pitanje, slobodno nas kontaktiraj, a mi ćemo rado pomoći.


Kako da se prijavim za posao u H&M-u?

Možemo primati jedino elektronske prijave pa te ljubazno molimo da koristiš formular za prijavu - jednostavno klikni na posao koji te zanima.


Nudi li H&M programe za usavršavanje?

Da, nudimo programe za usavršavanje, za primjerice prodajne savjetnike, voditelje odjela, Visual Merchandisere i voditelje prodavaonice.


Kako se mogu prijaviti za posao u H&M-u u drugoj zemlji?

Prijeđi na stranicu željene zemlje u gornjem desnom kutu. Prije nego što se prijaviš, provjeri ispunjavaš li uvjete za rad u toj određenoj zemlji.


Koliko moram imati godina da mogu raditi za H&M?

Htjeli bismo da imaš najmanje 18 godina.


Kako da se prijavim za posao na puno radno vrijeme ili pola radnog vremena?

Koristi opciju za pretraživanje na  hm.com/jobs  kako bi pronašao odgovarajući slobodni položaj.


Kako mogu postati model za H&M?

H&M surađuje s međunarodnim modnim agencijama, a izbor se provodi u našem središnjem uredu u Stockholmu u Švedskoj. Ako te zanima manekenstvo, kontaktiraj modnu agenciju.


Što moram imati na umu ako se želim prijaviti za posao u prodavaonici?

Moraš biti siguran da si spreman na rad prema fleksibilnom radnom vremenu i budi spreman na dinamično, fizički zahtjevno i zabavno radno okruženje.


Nudi li H&M sezonsko zapošljavanje?

Ne, jer ulažemo puno vremena u obuku novih djelatnika. Zbog toga smo interesirani samo za osobe koje namjeravaju u H&M-u raditi duže vrijeme.


Kako se mogu prijaviti za radno mjesto na novoj ili postojećoj lokaciji ako nije navedena u Slobodnim radnim mjestima?

U odjeljku Slobodna radna mjesta navedena su sva trenutno slobodna radna mjesta. Ako lokacija koju tražite nije navedena, tada ondje trenutačno ne zapošljavamo. Nastavite provjeravati Slobodna radna mjesta da vidite hoće li se pojaviti nove ponude.