Pretraži poslovne prilike

Naravno da postoje pogodnosti!

Nama je u H&M-u stalo do naših zaposlenika. Važno nam je da se osjećate cijenjeno i poštovano u svakom pogledu. Dugoročno gledano, tvoja dobrobit ključna je za naš uspjeh. U praksi to znači da naši zaposlenici diljem svijeta ostvaruju odlične pogodnosti. Provjeri koje!


Kupuj za još manje

Kao što već znaš, H&M ima odlične cijene, ali one su još bolje za zaposlenike! Naši zaposlenici dobivaju popust kada kupuju u H&M-u – diljem svijeta.


Iskoristi pogodnosti našeg uspjeha

H&M-ov program poticaja, HIP, potiče i nagrađuje svakodnevnu predanost i dugoročni angažman naših zaposlenika. Početna donacija predsjednika Uprave, Stefana Perssona i njegove obitelji, zajedno s budućim prilozima od strane H&M grupe, bit će tijekom vremena ravnomjerno raspoređena među našim zaposlenicima – neovisno o položaju i plaći. Kao naš zaposlenik imat ćeš koristi od rasta vrijednosti H&M-a jednako kao i naši dioničari. Pročitajte više!


Usavršavanje i razvoj

H&M pruža interno usavršavanje na svakoj razini. Želimo da H&M bude mjesto gdje se naši zaposlenici osjećaju cijenjeno i gdje imaju priliku razvijati se. To ostvarujemo kroz unutarnje rotacije radnih mjesta i mogućnosti napredovanja te nudeći međunarodne poslovne prilike. Također nudimo uvodne edukativne programe za prodajne savjetnike, voditelje odjela, Visual Merchandisere i voditelje prodavaonica.


Revizija i otvoreni dijalog

Smatramo da su povratna informacija i ocjena rada ključni za razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenika. Naše godišnje ocjenjivanje i revizija plaća tek su neki od alata pomoću kojih osiguravamo rast zaposlenika. Za nas je zaposlenikov osobni i profesionalni razvoj sastavni dio H&M-ova razvoja. Zajedno možemo nastaviti graditi na uspjehu tvrtke.