Pretraži poslovne prilike

Visual Merchandiser

Provedi dan s Maikom

Položaj Visual Merchandisera jest kreativan i užurban. Usavršavat ćeš, motivirati i podučavati svoje suradnike kako bi uvijek razmišljali komercijalno. Ako si dobar u svom poslu, tvojim poslovnim prilikama u H&M-u neće biti kraja.

Bilo bi preblago reći da te moda samo zanima. Upoznat si sa svim trendovima i imaš istančano oko za predstavljanje naših kolekcija na nadahnut i komercijalan način. Tražimo izvrsnog timskog igrača i osobu s mnogo inspiracije, koja također zna inspirirati i druge. Voliš biti u središtu svega i uživaš u poslu u kojem nijedan dan nije isti.

Tvoj je posao predstaviti našu odjeću na privlačan način i pratiti prodajne aktivnosti kako bi bio siguran da se naš dobar izgled isplati. Bit ćeš odgovoran za izloge i odjeću izloženu u prodavaonici, pazeći da je prodavaonica zabavna i moderna u svakom pogledu. Svoje ćeš suradnike u prodavaonici usavršavati i podučavati na području vizualnog trgovanja i izlaganja.

Jesi li kreativan? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M upotrebljava kolačiće kako bi osigurao da imate ugodno iskustvo na njegovom web-mjestu. Ako nastavite upotrebljavati naše usluge, pretpostavit ćemo da ste to prihvatili. Saznajte više o kolačićima.