Pretraži poslovne prilike

Prodajni savjetnik

Provedi dan s Daniellom

Prodajni savjetnik jedan je od naših najvažnijih položaja i odličan način da s nama započneš svoju karijeru. Mnogi naši voditelji počeli su raditi na odjelu prodaje, gdje se sve svodi na pružanje izvrsne usluge kupcima.

Kako bi bio idealan za položaj prodajnog savjetnika, moraš biti sposoban u obavljanju više poslova odjednom i uživati biti na nogama. Također si pozitivna i ljubazna osoba s odličnim smislom za stil. Posjeduješ izvrsne organizacijske vještine i uživaš surađivati s timom ljudi koji su jednako otvoreni i zainteresirani za modu kao i ti.

Rad u prodavaonici znači predstavljati H&M. Nadahnjuješ i vodiš kupce, pomažući im u svakome smislu. Širiš veselje mode po prodajnom dijelu, u garderobi i na blagajni. Izvrsna usluga također uključuje uređivanje prodavaonice i rukovanje odjećom koja u nju pristiže. Naravno, podrazumijeva se da si u potpunosti informiran o svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima.

Zvuči kao nešto za tebe? Čestitamo! Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M upotrebljava kolačiće kako bi osigurao da imate ugodno iskustvo na njegovom web-mjestu. Ako nastavite upotrebljavati naše usluge, pretpostavit ćemo da ste to prihvatili. Saznajte više o kolačićima.