Pretraži poslovne prilike

Kontrolor poslovanja

Provedite dan s Lilian, Cecilijom i Johanom

Biti H&M-ov Kontrolor poslovanja znači biti jednako usredotočen na poslovanje i profitabilnost kao i na motiviranje svog tima da čini isto.

Naš idealni kandidat ima pravi dar za pretvaranje analize u djela, bilo da radi u nabavi, prodaji, proizvodnji, razvoju ili negdje između. Imat ćeš mnoge odgovornosti od prvog dana, a uz izvrsne organizacijske sposobnosti, mogućnosti za napredovanje u karijeri su beskonačne.

U H&M-u, igrat ćeš važnu ulogu na području tvoga tima za menadžment u svom području. Odgovoran si za cjelokupni proces - od analize i određivanja ciljeva pa sve do usklađivanja budžeta i profitabilnosti. Bez obzira vodiš li ili nadzireš financijske kontrolne sustave svog područja poslovanja, ili pak razvijaš i provodiš metode, sustave i modele za donošenje odluka, sve što radiš bit će usmjereno k ostvarivanju uspješnih rezultata i unaprjeđenju poslovanja!

Spreman si zasukati rukave? Ovo je tvoja prilika za jedinstvenu karijeru.

H&M upotrebljava kolačiće kako bi osigurao da imate ugodno iskustvo na njegovom web-mjestu. Ako nastavite upotrebljavati naše usluge, pretpostavit ćemo da ste to prihvatili. Saznajte više o kolačićima.