Pretraži poslovne prilike

Jedno od najboljih radnih okruženja u Europi

Tvrtku H&M je institut Great Place to Work® svrstao među top 10 radnih okruženja u Europi.

Tvrtke koje se nalaze na popisu najboljih radnih okruženja u Europi ocijenili su njihovi zaposlenici kao tvrtke koje imaju izvrsne politike i procedure koje potiču kulturu povjerenja - postignuće kojim se treba ponositi!

Jedinstvenu kulturu tvrtke H&M razvili su naši izvanredni zaposlenici. Uz zabavno, kreativno i dinamično radno okruženje u kojem je timski rad ključan, rastemo zajedno.


O institutu Great Place to Work®

Great Place to Work® je globalna istraživačka, konzultantska i tvrtka za obuke koja pomaže organizacijama da identificiraju, stvore i održe izvrsna radna okruženja kroz razvoj kultura visokog povjerenja u radnom okruženju. Great Place to Work pomaže tvrtkama, neprofitnim organizacijama i državnim agencijama u 51 zemlji.

Što je zapravo popis najboljih radnih okruženja u Europi?

Godišnji popis najboljih radnih okruženja u Europi uključuje organizacije na području Europe koje su posvećene održavanju kultura visokog povjerenja za svoje zaposlenike. Zemlje koje su uvrštene na popis su Austrija, Belgija, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Više od 2300 tvrtki sudjelovalo je u istraživanjima za izradu nacionalnih popisa.  Od navedenih, izdvojeno je 100 najboljih radnih okruženja u Europi.