Hae uramahdollisuuksia

Visual Merchandiser


Tee myymälästä upean näköinen & inspiroi asiakkaita

Työ Visual Merchandiserina on luovaa ja nopeatempoista. Et ole ainoastaan kiinnostunut muodista, vaan tunnet myös kaikki trendit. Stailaus ja vaatteiden esitteleminen ovat erikoisalaasi. Asiakaslähtöisyys on tiimisi työn perusta. Luovuutesi ja kaupallisen ajatustapasi avulla luot inspiroivan, merkityksellisen ja miellyttävän ostokokemuksen.

Muoti on intohimosi. Tunnet kaikki trendit ja osaat esitellä mallistomme inspiroivalla ja kaupallisella tavalla. Haluamme erinomaisen joukkuepelaajan ja inspiraatiota pursuavan persoonan – jolla on taito saada muutkin inspiroitumaan. Haluat aina olla siellä, missä tapahtuu ja nautit työstä, jossa huominen ei koskaan ole samanlainen kuin eilinen.

Työsi on esitellä vaatteemme kaupallisella tavalla ja varmistaa esillepanon toimivuus myyntiä seuraamalla. Olet vastuussa näyteikkunoistamme ja siitä, miten tuotteet myymälässä esitellään – varmistat, että myymälä näyttää joka suhteessa hauskalta ja muodikkaalta. Työhösi kuuluu myös opastaa ja valmentaa kollegoitasi paikan päällä somistamisessa ja siinä, miten vaatteet myymälässä esitellään. Tavoitteenasi on jättää pysyvä vaikutelman kaikkiin, jotka ovat yhteydessä työntekijöihimme ja brändiimme. Haluat saada asiakkaamme sekä näyttämään hyvältä että tuntemaan olonsa hyväksi. 

Tee myymälästä upean näköinen & inspiroi asiakkaita.
Ole Visual Merchandiser & enemmän H&M:llä

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.