Hae uramahdollisuuksia

Visual Merchandiser

Seuraa Orpianon päivää

Työ Visual Merchandiserina on luovaa ja nopeatempoista. Opastat, motivoit ja valmennat kollegoitasi ajattelemaan aina kaupallisesti. Kun olet hyvä kaikessa mitä teet, urakehityksellesi H&M:llä ei ole rajoja.

Et ole ainoastaan kiinnostunut muodista, vaan tunnet myös kaikki trendit. Osaat esitellä mallistomme inspiroivalla ja kaupallisella tavalla. Haluamme erinomaisen joukkuepelaajan ja inspiraatiota pursuavan persoonan – jolla on taito saada muutkin inspiroitumaan. Haluat aina olla siellä, missä tapahtuu ja nautit työstä, jossa huominen ei koskaan ole samanlainen kuin eilinen.

Työsi on esitellä vaatteemme kaupallisella tavalla ja varmistaa esillepanon toimivuus myyntiä seuraamalla. Olet vastuussa näyteikkunoistamme ja siitä, miten tuotteet myymälässä esitellään, ja varmistat, että myymälä näyttää joka suhteessa hauskalta ja muodikkaalta. Työhösi kuuluu myös opastaa ja valmentaa kollegoitasi paikan päällä somistamisessa ja siinä, miten vaatteet myymälässä esitellään.

Oletko avoin uusille ideoille? Tässä on tilaisuutesi aloittaa erilainen työura.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.