Hae uramahdollisuuksia

Store Manager


Tee myymälästä inspiroiva & kehitä omaa tiimiäsi 

H&M:llä myymäläpäällikkö ei ole suuri pomo – tehtäväsi on inspiroida ja motivoida ihmisiä erinomaisiin tuloksiin. Kaikilla menestyvillä myymäläpäälliköillämme on erinomaiset esimiestaidot ja hyvä businessvaisto. Heillä on myös taito valmentaa ja inspiroida muita, heitä ajaa eteenpäin vahva henkilökohtainen into ja motivaatio.

Asiakaslähtöisyys on tiimisi työn perusta. Sinun on varmistettava, että myymäläsi asiakaspalvelu on aina korkeimmalla mahdollisella tasolla ja että tuotteiden visuaalinen esillepano on H&M:n ohjeiden mukainen. Tehtäväsi myymäläpäällikkönä on maksimoida myymäläsi myyntimahdollisuudet ja kannattavuus sekä seurata tuloksia. Huolehdit myös myymälähenkilökunnan ja myymälän vastuuhenkilöiden rekrytoinnista, koulutuksesta ja kehittämisestä. Meidän business on sinunkin business, joten kun sinä kasvat, mekin kasvamme. 

Tee myymälästä inspiroiva & kehitä omaa tiimiäsi.
Ole Store Manager & enemmän H&M:llä

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.