Hae uramahdollisuuksia

Sales Advisor


Tule omana itsenäsi & toivota jokainen asiakas tervetulleeksi

Sinä edustat asiakkaillemme H&M:ää. Olet ystävällinen ja sosiaalinen persoona, jolla on upea tyylitaju. Ymmärrät, että asiakkaidemme auttamisella ja palvelemisella on suuri merkitys myymälälle.  

Sales Advisorin työ on yksi yrityksemme tärkeimmistä tehtävistä, ja erinomainen alku työuralle kanssamme. Monet esimiehemme ovat aloittaneet myymälässä. 

Myymälässä erinomainen asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Jotta sopeutuisit hyvin Sales Advisor -tiimiimme, sinun on oltava moniosaaja, joka ei kaihda seisomatyötä. Olet luonteeltasi positiivinen ja ystävällinen persoona, jolla on upea tyylitaju. Olet loistava organisoija ja nautit työskentelystä sinun laillasi ulospäinsuuntautuneiden ja muodista kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

Työskennellessäsi myymälässä edustat H&M:ää. Innostat, ohjaat ja autat asiakkaita kaikin tavoin. Tehtäväsi on jakaa muodin hauskuus – olitpa sitten myymälässä, sovitushuoneella tai kassalla. Erinomaiseen asiakaspalveluun kuuluu myös myymälään tulevien vaatteiden käsittely ja myymälän tekeminen houkuttelevaksi. Olet myös aina ajan tasalla kaikista kampanjoistamme ja myyntiaktiviteeteista. Sinulle annetaan mahdollisuus vaikuttaa ja tehdä asioita. Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Jos etsit erilaista työuraa, tule mukaan H&M kiehtovaan matkaan. 

Tule omana itsenäsi & toivota jokainen asiakas tervetulleeksi.
Ole Sales Advisor & enemmän H&M:llä

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.