Hae uramahdollisuuksia

Online-asiakaspalvelutiimin vetäjä

Asiakaspalvelutiimin vetäjillä on erittäin tärkeä työ tehtävänään. Osastollemme tulee päivittäin satoja tiedusteluja, tiiminvetäjät ovat työssään asiakaslähtöisiä, positiivisia ja antavat erinomaista palvelua – ja kannustavat ryhmäänsä samaan.

Haemme tiiminvetäjiä, jotka ottavat vastuun tiiminsä ja työpaikkansa kehittämisestä. Sinulla on oltava erinomaiset esimiestaidot, osaat organisoida ja olet tehokas käytännön asioissa. Energisyytesi on tarttuvaa; motivoimalla ja inspiroimalla saat tiimisi yltämään H&M:n palveluille ja tuloksille asettamiin tavoitteisiin. Olet myös hyvä kommunikoimaan.

Tehtävänäsi on luoda kestävät ja erinomaiset suhteet asiakkaisiin sekä opastaa n. 15 henkeä käsittävää asiakaspalvelutiimiäsi. Suunnittelet ja seuraat aktiviteetteja ja tavoitteita yhdessä henkilökuntasi ja vastuuryhmäsi kanssa – kaikki tämä myynnin ja kannattavuuden maksimoimiseksi erinomaisen asiakaspalvelun avulla. Varmistat myös, että rutiinejamme aina noudatetaan.

Haluatko jo aloittaa? Tässä on tilaisuutesi aloittaa erilainen työura.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.