Hae uramahdollisuuksia

Department Manager


Ohjaa muita urapolulla & rakenna omaa tulevaisuuttasi

Osastopäällikkönä H&M:llä vietät 80 % ajastasi siellä, missä kaikki tapahtuu – myymälässä. Ei vain siksi, että niin on paljon hauskempaa, vaan siksi, että siten voit tukea työntekijöitäsi. Tiedät, että erinomaisiin myyntilukuihin pääsemiseksi on tärkeää kuunnella tiimin ideoita ja auttaa sen jäseniä kehittämään taitojaan.

Haemme osastopäälliköitä, jotka johtavat omalla esimerkillään, eivätkä hätkähdä käytännön tekemistä.  Huomiosi keskipisteenä on aina asiakas. Omaat myyntiä edistävän kaupallisen ajatustavan ja vahvan operatiivisen tietämyksen. Nautit liiketoimintamme nopeatempoisuudesta ja työstä, jossa saat tehdä nopeita päätöksiä ja panna ne heti käytäntöön. Olet positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkaisija. Olet myös erinomainen organisoija ja osaat motivoida ja innostaa lähelläsi olevia.

Luotsaamasi osaston asiakaspalvelu on huippuluokkaa, niin myymälässä, sovitushuoneella kuin kassallakin. Silloin kun et ole myymälässä tukemassa tiimiäsi, kehität myyntistrategioita ja esillepanoja, tai suunnittelet kampanjoita ja aktiviteetteja. Opastat, kehität ja arvioit Sales Advisoreita samalla kun organisoit ja suunnittelet pohjan osastosi menestykselle. Uskomme, että jokaisen työntekijän panostuksella on merkitystä menestyksellemme. Yhdessä voimme saada aikaan upeita asioita!

Ohjaa muita urapolulla & rakenna omaa tulevaisuuttasi
Ole Department Manager &  enemmän H&M:llä

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.