Hae uramahdollisuuksia

Osastopäällikkö

Seuraa Marlan päivää

Osastopäällikkönä H&M:llä vietät ajastasi 80 % siellä, missä kaikki tapahtuu – myymälässä. Ei vain siksi, että niin on paljon hauskempaa, vaan siksi, että siten voit tukea työntekijöitäsi. Tiedät, että erinomaisiin myyntilukuihin pääsemiseksi on tärkeää kuunnella tiimin ideoita ja auttaa sen jäseniä kehittämään taitojaan.

Haemme osastopäälliköitä, jotka eivät hätkähdä käytännön tekemistä. Nautit liiketoimintamme nopeatempoisuudesta ja työstä, jossa saat tehdä nopeita päätöksiä ja panna ne heti käytäntöön. Olet positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkaisija. Olet myös erinomainen organisoija ja osaat motivoida ja innostaa lähelläsi olevia.

Luotsaamasi osaston asiakaspalvelu on huippuluokkaa, niin myymälässä, sovitushuoneella kuin kassallakin. Silloin kun et ole myymälässä tukemassa tiimiäsi, kehität myyntistrategioita ja esillepanoja, tai suunnittelet kampanjoita ja aktiviteetteja. Opastat, kehität ja arvioit Sales Advisoreita samalla kun organisoit ja suunnittelet osastosi menestykseen.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Tässä on tilaisuutesi aloittaa erilainen työura.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.