Hae uramahdollisuuksia

Osastopäällikkö

Vieraile jakelukeskuksessa

Työ osastopäällikkönä Jakelukeskuksessa merkitsee vastuun ottamista yhdestä tuotevaraston kiireisestä osastosta. Tuotteiden toimitus on tärkein vastuualueesi, samalla kun kannustat tiimiäsi jatkamaan ensiarvoisen tärkeää työtään kaikkialla Suomessa sijaitsevien myymälöidemme täyttämiseksi.

Oletko ulospäin suuntautunut, luontainen esikuva, joka ajattelee yrittäjähenkisesti? Tarvitsemme ihmisiä, jotka osaavat motivoida ja kannustaa tiimiä, ovat työstään innostuneita ja omaavat loistavat esimiestaidot – he ovat myös synnynnäisiä joukkuepelaajia, jotka kuuntelevat, mitä muillakin on sanottavaa.

Jakelukeskuksen osastopäällikön työssä palvelu on kaikki kaikessa, ymmärrät myös tiimisi rekrytoinnin, koulutuksen ja kehittämisen tärkeyden. Otat taloudellista vastuuta pysymällä budjetille asetetuissa rajoissa suunnittelemalla ja organisoimalla osastosi toimimaan virtaviivaisen tehokkaasti. Mutta ymmärrät myös, miten tärkeää työssä viihtyminen on, joten pidät tiimisi aina hymyilevänä.

Olisiko tämä työ sinua varten? Tässä on tilaisuutesi aloittaa erilainen työura.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.