Hae uramahdollisuuksia

Visuaalinen markkinointi

Visual Department parantaa myymäläkokemusta esittelemällä tuotteemme ja kampanjamme visuaalisesti innostavalla tavalla useita eri keinoja hyödyntäen.

Tehtävänämme on tuottaa vaikuttavia kampanjoita, hioa myymäläesillepanoa ja suunnitella innostavia näyteikkunoita, jotta mallistomme esiintyvät aina edukseen.

Tällä hetkellä osastolla työskentelee 80 luovaa lahjakkuutta eri rooleissa, kuten Creatoreina, Stylisteina ja Project Managereina

Visual Department jakautuu viiteen eri osaamisalueita edustavaan tiimiin, jotka tekevät yhteistyötä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

  • Presentation & Styling Team - tekee läheistä yhteistyötä Buying Office -osastomme kanssa parhaan esillepanon ja stailauksen varmistamiseksi. Tämä tiimi vastaa Global Visual Guidelines -ohjeistuksista ja työskentelee sekä tämänhetkisten että tulevien mallistojen parissa.
  • Window Design Team - vastaa siitä, että kampanjat saavat arvoistaan jatkoa myymälöissä. Tähän sisältyy myös näyteikkunoiden suunnittelu.
  • Production Team - vastaa hankinnoista ja siitä, että myymälämme saavat laadukkaita tuotteita parhain ehdoin. Tiimi pyrkii rakentamaan innovatiivisia, kestäviä ja kaupallisesti toimivia järjestelyjä, jotka maksimoivat myynnin ja brändin/konseptin vaikutukset.
  • Planning & Information Team - on päävastuussa kaupallisesta suunnittelusta, kampanjoidemme kehittämisestä, myymäläkokemuksen parantamisesta ja inspiroivan tiedon tuottamisesta myymälä- ja maatiimeillemme.
  • Country support & Talent Team - matkaa ympäri maailmaa tukemassa Country-tiimejä visuaalisissa toteutuksissa ja parhaiden käytäntöjen jakamisessa.

Lyhyesti sanottuna Visual Department luo mahtavan shoppailukokemuksen esittämällä mallistomme ja kampanjamme parhaassa mahdollisessa valossa!

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.