Hae uramahdollisuuksia

Online

Me hm.comissa haluamme, että ovemme ovat aina auki, ja että voimme tarjota muotia 24/7, missä ikinä oletkin. Täällä kehitämme ja ylläpidämme hm.comia ja H&M Shop Onlinea, joka toimii tällä hetkellä 52 maassa. Haluamme H&M:n olevan monikanavainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen vaihtoehtoja sekä ostosten teossa että pitämällä asiakkaat ajan tasalla. Meille on tärkeää, että voimme pitää kiinni asiakkaillemme antamastamme lupauksesta ylläpitää korkealaatuista palvelua, tehokkuutta ja lyhyttä käsittelyaikaa.

Tukholmassa sijaitsevan pääkonttorimme Online-tiimi keskittyy pääasiassa hm.comiin, mutta myös markkinointiin ja myyntiin. Me laadimme myös H&M:n kuvaston.

Ruotsin Boråsin Online-tiimi hallinnoi ja toteuttaa kaikki Online-kanavien operaatiot ja brändit sekä samanaikaisesti tukee koko Online-palvelumme asiakastukipalvelua ja logistiikkaa.

Online-tiimin perustehtävä on varmistaa, että H&M on aina avoinna inspiraatiolle ja kaupankäynnille.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.