Hae uramahdollisuuksia

Logistiikka

Logistiikkaosastomme varmistaa, että H&M:n logistinen järjestelmä toimii tehokkaasti, vakaasti ja ilman häiriöitä. Luomme kattavat jakeluratkaisut toimitusketjun jokaiseen vaiheeseen, tehtaalta myymälään. Tämä tarkoittaa vaatteidemme valvottuja meri-, rautatie-, maantie- ja ilmakuljetuksia, samoin kuin lastausta, purkua ja varastointia. Kuljetuksen ammattilaisten kanssa solmimiemme sopimusten ansiosta myymälöissämme ostoksiaan tekevät asiakkaat saavat kaikki nauttia laadukkaasta palvelusta ilman tuotteiden toimitukseen liittyviä ongelmia.

Emme vain ajelehdi virran mukana. Me hallitsemme sitä – yhdessä maailmanlaajuisen palvelua ensisijaisena asianaan pitävän, työnsä osaavan ja motivoituneen tiimimme kanssa.

Yksinkertaisesti sanottuna logistiikkaosastomme takaa sen, että oikea tuote saapuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan hyvän laatunsa säilyttäneenä ja järkevin kustannuksin – ja mahdollisimman pienellä ympäristön kuormituksella.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.