Hae uramahdollisuuksia

Myymäläsuunnittelu

Pääkonttorillamme sijaitseva myymäläsuunnittelun osasto kehittää, suunnittelee ja luo eri puolilla maailmaa sijaitsevien myymälöidemme ulkonäön. Täällä arkkitehdit, suunnittelijat ja myymälöiden sisustajat työskentelevät yhdessä ostotoiminnan ja hallinnon työntekijöiden kanssa yhteisenä tavoitteenaan luoda inspiroiva ja viihtyisä H&M-myymälä, joka houkuttelee ostamaan. Haasteenamme on sovittaa ja kehittää ideoitamme luodaksemme myymälöitä tarkoin harkituille sijainneille ja tiloihin – missä kaikki lattiasta kattoon on osastollamme laadittua tarkoin kohdennettua tilaustyötä.

Myymäläsuunnittelun osasto on kiireinen paikka, jossa vuosittain suunnitellaan satoja uusia H&M-myymälöitä. Yhtiön tavoitteena on laajentua 10–15 % vuosivauhdilla, joten olemme kiireisiä jatkossakin.

Lyhyesti sanottuna myymäläsuunnittelun osasto on se paikka, jossa päätetään, miltä H&M:n myymälän tulee näyttää ja miten kaikki käytännössä toteutetaan.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.