Hae uramahdollisuuksia

Talous ja laskenta

Globaali talous- ja laskentaosastomme on liiketoimintamme keskeinen osa. Täällä olemme vastuussa kaikesta laskujen maksamisesta yrityksen kassavirran turvaamiseen. Olemme vastuussa myös kaikista yrityksen laajenemiseen liittyvistä kirjanpitokysymyksistä.

Osastollamme on lukuisia erilaisia työtehtäviä – ja jokaiseen niistä liittyy suuri vastuu. Jotkut meistä huolehtivat kuljetuskustannuksiin liittyvistä strategisista ratkaisuista, jotkut uusille markkina-alueille laajentumisen mukanaan tuomista kysymyksistä, ja jotkut huolehtivat laskutusasioista. Olemme joukko kunnianhimoisia laskennan ammattilaisia, controllereita, toimihenkilöitä ja palkanlaskijoita, jotka rakastavat bisnestä. Tiimimme on vahvasti mukana kaikissa H&M:n menestyksen rakentamisen vaiheissa – kaikkein pienimmästä kirjanpitoon liittyvästä asiasta koko ajan kasvavan kansainvälisen liiketoiminnan mukanaan tuomiin arvonlisäverohaasteisiin.

Toisin sanoen talous- ja laskentaosasto varmistaa sen, että H&M:llä on jatkuvaan kasvuun ja muodin maailmalle levittämiseen tarvittava tietämys ja varat.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.