Hae uramahdollisuuksia

Ostaja

Seuraa Jennyn ja Shorehin työpäivää

Työ sisäänostajana H&M:llä on ennen muuta tiimityötä. Työpaikkasi on Tukholmassa sijaitseva pääkonttorimme, jossa kehität uusia mallistoja yhdessä mallimestarien, designerien ja Business Controllereiden kanssa. Työpaikkasi on dynaaminen, nopeatempoinen ja luova, missä ei ole kahta samanlaista työpäivää.

Haemme henkilöä, jolla on silmää maailmanlaajuisesti myyville trendeille ja jonka kuudes aisti havaitsee tuotteen, josta tulee menestys – joka puolella maailmaa. Muodin ostaminen myymälöihimme, hm.comiin ja kuvastoihin on tämän tehtävän helpoin puoli; varsinainen työ on saada tuotteet myydyksi. Tämän vuoksi sinun on oltava hyvä myös käsittelyaikojen suunnittelussa ja varmistuksessa ja sinun on kaiken aikaa etsittävä uusia myyntimahdollisuuksia.

Sisäänostajana hallinnoit ja otat vastuun myynnin ja kannattavuuden maksimoinnista omalla osastollasi. Sisäänostajana toimenkuvaasi kuuluu oman osastosi tuotevalikoiman suunnittelu, kehittäminen ja tuotanto sekä alustavien ja tarkkojen aikataulujen ja budjettien laatiminen.

Saako tämä sydämesi lyömään nopeammin? Tässä tilaisuutesi uraan, joka on kaukana tavanomaisesta.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.