Hae uramahdollisuuksia

Business Controller

Seuraa Lilianin, Cecilian ja Johanin työpäivää

Business Controllerin työ H&M:llä tarkoittaa omistautumista sekä liiketoiminnalle ja tuottavuudelle että oman tiimin motivoimista samaan asiaan.

Ihannekandidaatillamme on synnynnäinen lahja muuttaa analyysit käytännön toimiksi, työskentelitpä sisäänostossa, myynnissä, tuotannossa, laajentumisessa tai missä tahansa muussa tehtävässä. Saat paljon vastuuta heti alusta pitäen, ja jos sinulla on erinomaiset esimiehen kyvyt, ei urakehityksellesi ole rajoja.

H&M:llä saat merkittävän aseman toiminta-alueesi vastuuryhmässä. Olet vastuussa koko prosessista – analyyseistä ja tavoitteiden asettamisesta budjetin seurantaan ja kannattavuuteen. Sillä ei ole merkitystä, oletko hallitsemassa ja valvomassa liiketoiminta-alueesi varainhoidon valvontajärjestelmiä, tai kehittämässä ja toimeenpanemassa menettelytapoja, järjestelmiä ja päätöksentekomalleja – kaikki työsi tähtää huipputuloksiin ja hedelmälliseen liiketoimintaan!

Oletko valmis käärimään hihasi? Tässä tilaisuutesi uraan, joka on kaukana tavanomaisesta

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.