Hae uramahdollisuuksia

Business Controlling

H&M:n Business Controllerit ohjaavat liiketoimintaa analyysien pohjalta. Sinun on pystyttävä ratkaisemaan jokaisella osastolla esiin nousevia monitahoisia tehtäviä – niin myynnissä, verkkokaupassa, tuotannossa, sisäänostossa, uudessa liiketoiminnassa kuin IT:ssäkin. Millä osastolla sitten toimimmekin, yhteistä meille kaikille on vastuuntunto, palava innostus liiketoiminnan kehittämiseen ja rajattomat mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä.

Business Controllerina sinut on koulutettu tulevaisuuden esimiestehtäviin nopeatempoisessa ympäristössä. Sinun on kyettävä saamaan monimutkaiset asiat näyttämään kristallinkirkkailta työtiimisi silmissä – jossa tavallisesti olet ryhmäsi ainoa analyytikko. Osa meistä työskentelee Tukholmassa sijaitsevalla hankintaosastolla tai muilla keskeisillä osastoillamme, osa taas hoitaa eri puolilla maailmaa olevien markkina-alueidemme myyntiä tai tuotantoa.

Lyhyesti sanottuna Business Controlling on alue täynnä mahdollisuuksia. Paikkoja on tarjolla koko organisaatiomme laajuisesti. Saavutamme tavoitteemme soveltamalla analyysit käytännön liiketoimintaan.

Business Controller

Oletko teräväsilmäinen analyytikko, joka tulee toimeen kaikkien kanssa? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Business Controllerin työstä.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.