Hae uramahdollisuuksia

Kestävyys

Vastuullisuus merkitsee meille edelläkävijyyttä ja muutoksen luomista, joka saadaan aikaan kunnioittamalla ihmisiä ja ympäristöä nyt ja tulevaisuudessa.

Ole mukana vaatettamassa maailmaa & tekemässä muodista kestävämpää. H&M:llä voit olla oma itsesi & enemmän

Me H&M:llä olemme ylpeitä siitä, että saamme auttaa asiakkaitamme sekä näyttämään hyvältä että tuntemaan olonsa hyväksi. Tunne siitä, että olemme osa suurempaa kokonaisuutta, antaa jokaiselle teolle merkitystä. Se inspiroi meitä tekemään positiivisen vaikutelman kaikkiin, jotka ovat yhteydessä työntekijöihimme ja brändiimme. 

Merkityksellisyys ei rajoitu pelkästään asiakkaisiimme. Meillä on 5,000 myymälää ympäri maailmaa. Se velvoittaa meidät hyödyntämään yrityksen kokoa ja skaalaetuja positiivisen muutoksen aikaan saamiseksi koko arvoketjussamme. Olemme jo yli kahden vuosikymmenen ajan sitoutuneet soveltamaan yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyviä kestävän kehityksen periaatteita jokaisella liiketoiminta-alueellamme. Olemme sitoutuneet toimimaan hyvän asian puolesta. 

"Me H&M:llä olemme asettaneet itsellemme tavoitteen tehdä muodista kestävää ja kestävyydestä muodikasta. Haluamme auttaa ihmisiä ilmaisemaan persoonallisuuttaan ja kantamaan vaatteitaan ylpeydellä. Olen todella innoissani tähänastisesta kehityksestämme, jonka avulla uskon, että voimme luoda asiakkaille entistä paremman tarjonnan – ja edistää kestävämpää muotitulevaisuutta", sanoo Karl-Johan Persson, Chairman of the board H & M Hennes & Mauritz AB. 

Olemme täysin sitoutuneita johtamaan kehitystä kohti kestävämpää muotitulevaisuutta. Lisätietoja kestävän kehityksen työstämme löydät osoitteesta 

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability

 

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.