Hae uramahdollisuuksia

Ole oma itsesi & enemmän H&M:llä

Me H&M:llä kannustamme sinua löytämään roolin, jossa todella viihdyt. Annamme tilaa luovuudelle ja kasvulle — meillä voit olla aidosti oma itsesi ja saat tuntea yhteenkuuluvaisuutta. Pääset osaksi eloisaa tiimiä ja yritystä, joka tuntuu yhtä hyvältä kuin se näyttää.  


Toivotamme kaikki tervetulleiksi

Kulttuurimme muodostuu yhteisistä arvoistamme. Saavutamme parhaat tulokset, kun työntekijämme tuntevat, että he voivat olla oma itsensä. Annamme tunnustusta jokaisen yksilön panostukselle, sillä ne ovat kaikki osa menestystämme. Yhdessä voimme saada aikaan upeita asioita!

H&M:llä kannustamme sinua olemaan oma itsesi ja kunnioittamaan muita sellaisina kuin he ovat. Monimuotoisuus kuuluu vahvuuksiimme ja se auttaa luomaan osallistavan ja lämpimän, yksilöllisyyttä arvostavan työpaikan. Kun meillä on loistava yhdistelmä ihmisiä, jotka jakavat tietoaan, kokemuksiaan ja ideoitaan toistensa kanssa, voimme myös inspiroida ja houkutella asiakkaita ympäri maailman.

H&M on oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen työnantaja. Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja hyvän työympäristön, jossa jokainen työntekijä tuntee olevansa arvostettu ja hyvin kohdeltu.

Sosiaaliset periaatteemme täydentävät arvojamme ja määrittelevät työntekijämme oikeudet ja velvollisuudet esimerkiksi toistensa kunnioittamista, tasavertaisuutta, syrjintää ja häirintää koskien.


Loistavat uramahdollisuudet

Yhtenä maailman suurimmista muodin jälleenmyyjistä H&M on mahdollisuuksien työpaikka. Tarjoamme jokaiselle H&M:n työntekijälle mahdollisuuden kehittää itseään niin ammattimaisella kuin henkilökohtaisella tasolla. Huomion keskipisteenä on aina asiakkaamme. Kannustamme ja tuemme pyrkimystäsi kulkea omia teitäsi ja kirjoittaa oma tarinasi. Uskomme, että kasvat roolissasi, jos annamme sinun jo aikaisessa vaiheessa ottaa vastuuta ja tuntea omistajuutta. 

Kaikkia työntekijöitämme yhdistää luovuus, loistava muotivainu sekä palava into työhönsä. Yhteisenä tavoitteenamme on saada asiakkaamme sekä näyttämään hyvältä että tuntemaan olonsa hyväksi! Olemme yrittäjähenkisiä ja kannustamme ihmisiä olemaan rohkeita, kyseenalaistamaan normit ja ajattelemaan itsenäisesti. Työskentelemme toimintakeskeisesti ja ratkaisuhakuisesti dynaamisella ja nopeasti muuttuvalla alalla, joka vaatii joustavuutta, rohkeutta ja ketteryyttä. H&M:llä saat mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa. Jos kaipaat haastavaa, nopeatempoista työtä, H&M tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia. 

Muista meidät erottaa fantastinen henkilöstömme. Uskomme, että jokaisen työntekijän panostuksella on merkitystä menestyksellemme. Lahjakkaista Sales Advisoreista ja Visual Merchandisereista suunnittelu- ja liiketoimintasektoreiden rautaisiin osaajiin – kaikkia työntekijöitämme yhdistää palava innostus työhönsä ja haasteita pelkäämätön asenne. Saamme kiittää kasvustamme heitä – meillä on tänä päivänä 5,000 myymälää 74 maassa. Ja kasvumme vain jatkuu.


Arvomme heijastavat H&M:n ydintä

Välitämme asiakkaistamme ja toisistamme. Meille on tärkeää, että työnteko on hauskaa – ja että se näkyy tavassamme tehdä töitä.

Arvomme heijastavat H&M:n sydäntä ja sielua. Ne määrittelevät, mitä meillä työskentelyyn vaaditaan ja miten teemme asioita. Kun olemme vuorovaikutuksessa työtoverien ja asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa, arvomme auttavat meitä kehittymään ja kasvamaan. Niiden ansiosta H&M on mahdollisuuksien työpaikka.  

OLEMME TIIMI
USKOMME IHMISEEN
YRITTÄJÄHENKISYYS
JATKUVAT PARANNUKSET
KUSTANNUSTIETOISUUS
SUORAT KANAVAT JA AVOIN MIELI           
YKSINKERTAISET RATKAISUT

Tee testi ja selvitä oletko H&M-henkinen.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.