Hae uramahdollisuuksia

Fashion, fun and action!

Yhtenä maailman suurimmista muodin jälleenmyyjistä H&M tarjoaa loputtomasti uramahdollisuuksia. Ympäristö on nopearytminen, eloisa ja moninainen. Huomion keskipisteenä on aina asiakas.

H&M työllistää tänä päivänä n. 179,000 ihmistä yli 74 markkina-alueella.

Muista meidät erottaa fantastinen henkilöstömme. Tyylikkäistä Sales Advisoreista ja Visual Merchandisereista IT- ja liiketoimisektoreiden rautaisiin osaajiin – kaikkia työntekijöitämme yhdistää palava innostus työhönsä ja haasteita pelkäämätön asenne. Unohtamatta sitä, että heillä kaikilla on loistava muotivainu. Saamme kiittää kasvustamme heitä – meillä on yli 5,053 myymälää yli 74 maassa. Ja kasvumme vain jatkuu.

Arvomme – H&M-henki

Arvomme heijastavat H&M:n ydintä. Ne määrittelevät, mitä meillä työskentelyyn vaaditaan ja miten teemme asiat. Kun olemme vuorovaikutuksessa työtoverien ja asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa, arvomme auttavat meitä kehittymään ja kasvamaan. Erillisinä nämä arvot saattavat vaikuttaa itsestäänselvyyksiltä, mutta yhdessä ne muodostavat kulttuurin, joka omasta mielestämme on uniikki ja eroaa monista muista yrityksistä.

OLEMME TIIMI
USKOMME IHMISEEN
YRITTÄJÄHENKISYYS
JATKUVAT PARANNUKSET
KUSTANNUSTIETOISUUS
SUORAT KANAVAT JA AVOIN MIELI
YKSINKERTAISET RATKAISUT


Näin työskentelemme yhdessä

Menestyksemme lähtee ihmisistä ja olemme sitoutuneet olemaan hyvä työnantaja. Hauska, luova ja dynaaminen työympäristö auttaa meitä kaikkia kasvamaan.

Lähestymistapaamme liittyy läheisesti kunnioitus jokaista yksittäistä työntekijää kohtaan. Tämä käy ilmi työllistämispolitiikkamme joka aspektista – oikeudenmukaisista palkoista, työtunneista ja järjestäytymisvapaudesta yhtäläisiin mahdollisuuksiin kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana. Hyvä työnantaja on erityisen tärkeä maissa, joissa lait ja säännöt eivät vastaa omia standardejamme ja vaatimuksiamme.

Työsuhdeasioissa meillä on erittäin vahva eettinen lähestymistapa. Tämä tarkoittaa sitä, että selkeästi vastustamme syrjintää ja häirintää kaikkialla, missä toimimme. Työntekijämme ovat monen ikäisiä, edustavat eri etnisiä ryhmiä ja joukossa on sekä miehiä että naisia, kaikki tämä on yrityksellemme suuri voimavara. Yhdenvertaisuus on meille erittäin tärkeää; esimerkiksi hallituksemme jäsenistä 50 % on naisia.

Me H&M:llä kannatamme "avointen ovien periaatetta", mikä tarkoittaa sitä, että jokainen työntekijä voi keskustella työhön liittyvistä asioista esimiehensä kanssa suoraan. Työntekijöillämme on myös oikeus työehtosopimukseen kaikkialla maailmassa. Pyrimme pitämään hyvät suhteet työntekijöihimme, samoin kuin työntekijäjärjestöihin ja ammattiyhdistyksiin.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.