Hae uramahdollisuuksia

Loputtomasti uramahdollisuuksia

Koska yrityksemme kasvaa koko ajan, haemme lakkaamatta uusia lahjakkuuksia – yrityksen kaikille toimintasektoreille. Liity joukkoomme ja pääset mukaan inspiroivaan, nopeatempoiseen, jännittävään ja alati muuttuvaan työympäristöön, jossa urakehitykselläsi ei ole rajoja.

Me uskomme ihmisiimme, rohkaisemme aina aloitteellisuuteen ja uusiin ideoihin. Koulutusten ja esimiesten opastuksen kautta sinulle avautuu mahdollisuus menestyksekkääseen ja kansainväliseen uraan H&M:llä. Haluamme, että työ H&M:llä on enemmän kuin pelkkä työ – se on tulevaisuuden ura täynnä mahdollisuuksia.


Tapaa työntekijöitämme

Menestynyt ura, ylennyksiä ja henkilökohtaista kasvua – tapaa Paul
Sales Advisorista Global Human Resources osaston päälliköksi – tapaa Sanna
Jokainen uusi tehtävä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia – tapaa Silky

Urasi meillä

Voit kehittää uraasi meillä monin tavoin. Sisäinen rekrytointi ja työtehtävien kierto tarjoavat hienoja tilaisuuksia kasvaa sekä ammatillisesti että ihmisenä uusien tehtävien ja velvollisuuksien kautta. Toimimme useilla markkinoilla ympäri maailmaa ja voimakas laajentumisemme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toimia kansainvälisissä tehtävissä. 

H&M:llä ei ole vakiintuneita urapolkuja. Kannustamme sinua olemaan aktiivisesti mukana omassa urakehityksessäsi. Tee loistotyötä tässä ja nyt, noudata arvojamme – ja ole tuleva tähtemme!


Jokaisella on merkitystä

Arvoihimme pohjautuva H&M-henki yhdistää H&M:n työntekijöitä ympäri maailmaa. Olet roolistasi riippumatta osa menestystämme, kun hoidat velvollisuutesi ja toimit arvojemme mukaan. Yksinkertaistettuna: MITÄ teet on aivan yhtä tärkeää kuin se MITEN sen teet. Näin luomme työpaikan, jossa jokainen tiimin jäsen on roolimalli ja vaikuttaa asioihin.


Arvolähtöinen johtajuus

H&M:llä johtajuudessa on kyse inspiraatiosta, delegoinnista, palautteesta ja motivaatiosta. Johtajamme johtavat esimerkin kautta, lähtökohtanaan aina arvomme ja halumme saada sekä ihmiset että liiketoiminta kasvamaan.

Useimmat johtajistamme on rekrytoitu sisäisesti ja tuemme heidän kehitystään koulutus-, valmennus- ja mentorointiohjelmilla.  

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.