Hae uramahdollisuuksia

Kirjoita oma tarinasi

Opi uutta & ota selvää mitä kaikkea voit olla. H&M:llä voit olla oma itsesi & enemmän.

Kannustamme ja tuemme pyrkimystäsi kulkea omia teitäsi ja kirjoittaa oma tarinasi. Uskomme, että kasvat roolissasi, jos annamme sinun jo aikaisessa vaiheessa ottaa vastuuta ja tuntea omistajuutta. Olet tärkeä osa liiketoimintaamme. Kun sinä kasvat, mekin kasvamme.  

Me H&M:llä kannustamme sinua löytämään roolin, jossa todella viihdyt. Meillä ei ole vakiintuneita urapolkuja, vaan kannustamme sinua olemaan aktiivisesti mukana omassa urakehityksessäsi. Tee loistotyötä tässä ja nyt, noudata arvojamme – ja ole tuleva tähtemme! 

Voit kehittää uraasi meillä monin tavoin. Sisäinen rekrytointi ja työtehtävien kierto tarjoavat hienoja tilaisuuksia kasvaa sekä ammatillisesti että ihmisenä uusien tehtävien ja velvollisuuksien kautta. Toimimme useilla markkinoilla ympäri maailmaa ja voimakas laajentumisemme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toimia kansainvälisissä tehtävissä.


Jokaisella on merkitystä

Arvoihimme pohjautuva H&M-henki yhdistää H&M:n työntekijöitä ympäri maailmaa. Kun hoidat velvollisuutesi ja toimit arvojemme mukaan, olet roolistasi riippumatta osa menestystämme.  Yksinkertaistettuna: MITÄ teet on aivan yhtä tärkeää kuin se MITEN sen teet. Näin luomme työpaikan, jossa jokainen tiimin jäsen on roolimalli ja vaikuttaa asioihin.


 Arvolähtöinen johtajuus

H&M:llä johtajuudessa on kyse inspiraatiosta, delegoinnista, palautteesta ja motivaatiosta. Johtajamme johtavat esimerkin kautta, lähtökohtanaan aina arvomme ja halumme saada sekä ihmiset että liiketoimintamme kasvamaan.

Useimmat johtajistamme on rekrytoitu sisäisesti ja tuemme heidän kehitystään koulutus-, valmennus- ja mentorointiohjelmilla. H&M:llä sinulla on jatkuvasti mahdollisuus kehittyä kannustavien kollegojen tukemana. 

Johda esimerkillä!


Koulutus ja itsensä kehittäminen

Oppiminen on osa kulttuuriamme. H&M tarjoaa sisäisiä koulutuksia kaikilla tasoilla. Haluamme H&M:n olevan paikka, jossa työntekijämme voivat tuntea itsensä arvostetuiksi ja jossa heille tarjotaan mahdollisuus kehittää itseään. Sen vuoksi tarjoamme perehdytysohjelmia kaikille uusille työntekijöille. 

Uskomme vahvasti sisäiseen rekrytointiin ja työtehtävien kiertoon. Toimimme useilla markkinoilla ympäri maailmaa ja voimakas laajentumisemme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toimia kansainvälisissä tehtävissä. 


Palaute ja avoin vuoropuhelu

Suorat kanavat ja avoin mieli kuuluvat ydinarvoihimme ja palautteen antaminen on osa kulttuuriamme. Uskomme, että palaute ja työn arvioinnit ovat ensiarvoisen tärkeitä henkilöstömme kehityksen ja tyytyväisyyden kannalta. Vuosittaiset kehityskeskustelut ja yksilölliset kehityssuunnitelmat tukevat henkilökuntamme kasvua. Meille H&M:llä työntekijöiden henkilökohtainen ja ammatillinen kehittyminen ovat olennainen osa yrityksemme omaa kehitystä. Yhdessä voimme jatkaa yrityksemme menestyksen rakentamista. 

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.