Hae uramahdollisuuksia

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää? Tässä joitakin yleisimmistä kysymyksistä, joita meille H&M:llä esitetään. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.


Miten haen töihin H&M:lle?

Hyväksymme vain sähköisesti saapuneet työpaikkahakemukset ja pyydämme sinua käyttämään hakemuslomaketta – riittää, että klikkaat tehtävää, josta olet kiinnostunut.


Mitä minun on otettava huomioon, jos haluan hakea työtä myymälästä?

Varmistu siitä, että voit työskennellä myymälän vaihtelevien työaikojen puitteissa, ja varaudu nopeatempoiseen, fyysisesti vaativaan ja hauskaan työympäristöön.


Onko H&M:llä mahdollista työskennellä vain viikonloppuisin?

Kyllä, se on mahdollista, mutta koska käytämme paljon aikaa jokaisen uuden työntekijän koulutukseen, olemme ensisijaisesti kiinnostuneita hakijoista, jotka pyrkivät H&M:lle töihin pitemmäksi ajaksi.


Kuinka haen koko-/osa-aikaista työtä?

Käytä osoitteen hm.com/jobs hakutoimintoa sopivan työtehtävän löytämiseksi.


Minkä ikäinen minun on oltava, jotta pääsen töihin H&M:lle?

Toivomme sinun olevan vähintään 18-vuotias.


Voinko hakea harjoittelupaikkaa H&M:ltä?

Oletko kaupallisen alan opiskelija ja kiinnostunut urasta H&M:llä? Tarjoamme mielellämme mahdollisuuden pitempiaikaiseen työharjoitteluun alan opiskelijalle. Työharjoitteluasioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan kyseisen myymälän myymäläpäällikköön, josta olet kiinnostunut.


Onko H&M:llä koulutusohjelmia?

Kyllä, meillä on omat koulutusohjelmat esimerkiksi sales advisoreille, osastopäälliköille, visual merchandisereille ja myymäläpäälliköille.


Miten voin hakea jonkin muun maan avoimeen työpaikkaan?

Siirry oikeasta yläkulmasta haluamasi maan verkkosivulle. Varmista ennen hakemuksen lähettämistä, että olet oikeutettu työskentelemään juuri kyseisessä maassa.


Voinko hakea töihin H&M:n pääkonttoriin?

Rekrytoimme pääkonttorille ensisijaisesti yrityksen sisältä, mutta jos meillä on avoin työpaikka, ilmoitamme siitä hm.comissa.


Miten pääsen malliksi H&M:lle?

H&M työskentelee kansainvälisten mallitoimistojen kanssa. Valintaprosessit järjestetään pääkonttorissamme Tukholmassa. Jos olet kiinnostunut mallin työstä, ota yhteyttä mallitoimistoon.


Mistä voin saada apua hakemuksen täyttämiseen?

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksen täyttämiseen tai lähettämiseen liittyen, voit soittaa puhelinnumeroon 09-3434 9540 arkisin klo 8.00 – 16.00.


H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.