Hae uramahdollisuuksia

Tottakai saat tiettyjä etuuksia!

Me H&M:llä huolehdimme työntekijöistämme. Meille on tärkeää, että tunnet itsesi arvostetuksi ja hyvin kohdelluksi joka päivä. Pitkällä aikavälillä ajateltuna sinun hyvinvointisi on menestyksemme avain. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että työntekijämme kaikkialla maailmassa saavat huomattavia etuja. Tutustu niihin!


Osta vieläkin edullisemmin

Kuten jo tiedätkin, H&M:n hinnat ovat edulliset – mutta työntekijöille ne ovat vieläkin edullisemmat! Kaikki työntekijämme saavat alennuksen ostaessaan H&M:ltä – maailmanlaajuisesti.


Menestyksemme mukana tulevat etuudet

H&M:n kannustinohjelma HIP antaa työntekijöille tunnustusta ja palkitsee hyvästä työstä ja pitkästä mukanaolosta. Hallituksen puheenjohtaja Stefan Persson lahjoitti rahaston perusvarat, joita H&M-konserni on sittemmin täydentänyt. Varoja jaetaan tasapuolisesti kaikille työntekijöille, asemasta tai palkasta riippumatta. Työntekijänä voit hyötyä H&M:n arvonnoususta samaan tapaan kuin osakkeenomistajamme. Lue lisää!


Koulutus ja itsensä kehittäminen

H&M tarjoaa sisäisiä koulutuksia kaikilla tasoilla. Haluamme H&M:n olevan paikka, jossa työntekijämme voivat tuntea itsensä arvostetuiksi ja jossa heille tarjotaan mahdollisuus kehittää itseään. Tämä tapahtuu sekä sisäisellä tehtäväkierrolla että etenemismahdollisuuksilla, samoin kuin mahdollisuudella päästä kansainvälisiin tehtäviin. H&M perehdyttää sales advisorit, osastopäälliköt, visual merchandiserit ja myymäläpäälliköt omiin työtehtäviinsä.


Arviot ja keskustelut

Uskomme, että palaute ja työn arvioinnit ovat ensiarvoisen tärkeitä henkilöstömme kehittämisen ja tyytyväisyyden kannalta. Vuosittaiset kehityskeskustelut ja palkan tarkistukset ovat muutamia esimerkkejä keinoistamme varmistaa henkilökunnan kasvu. Meille H&M:llä työntekijöiden henkilökohtainen ja ammatillinen kehittyminen ovat olennainen osa yrityksemme omaa kehitystä. Yhdessä voimme jatkaa yrityksemme menestyksen rakentamista.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.