Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Διακοσμητής

Ακολούθησε τον Orpiano για μια μέρα

Ο ρόλος του Διακοσμητή είναι δημιουργικός και χαρακτηρίζεται από εντατικούς ρυθμούς. Εσύ, θα πρέπει να εκπαιδεύεις, να παρακινείς και να μαθαίνεις στους συνάδελφούς σου να σκέφτονται εμπορικά. Κι όταν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, θα υπάρξουν αμέτρητες ευκαιρίες καριέρας στην H&M.

Είναι περιττό να προσθέσουμε ότι θα πρέπει να σε ενδιαφέρει πολύ η μόδα. Να γνωρίζεις όλες τις τάσεις και να έχεις την απαραίτητη αντίληψη ώστε να παρουσιάζεις τις συλλογές μας με τον πιο εμπνευσμένο και εμπορικά αποδοτικό τρόπο. Ψάχνουμε για έναν εξαιρετικό ομαδικό παίκτη, ένα άτομο γεμάτο έμπνευση, που γνωρίζει επίσης πώς να εμπνέει και τους υπόλοιπους. Σου αρέσει να συμμετέχεις ενεργά σε όλες τις διαδικασίες και να απολαμβάνεις μια δουλειά όπου κάθε μέρα είναι διαφορετική.

Είναι αρμοδιότητά σου να παρουσιάζεις τα ρούχα μας με τρόπο ελκυστικό και να παρακολουθείς κάθε δραστηριότητα σχετικά με τις πωλήσεις τους, ώστε η παρουσίασή τους να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα είσαι υπεύθυνος/η για τις βιτρίνες και την παρουσίαση των προϊόντων μέσα στο κατάστημα, διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον ευχάριστο και στιλιστικά άψογο σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, θα εκπαιδεύεις τους συνάδελφούς σου σχετικά με το visual merchandising και την παρουσίαση των ρούχων μέσα στο κατάστημα.

Σκέφτεσαι διαφορετικά;
Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα.

Η H&M χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστοχώρο μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.