Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Visual Merchandiser


Κάνε το κατάστημα να δείχνει ωραίο & τους πελάτες να δείχνουν εκπληκτικοί.

Ο ρόλος του Visual Merchandiser είναι δημιουργικός και χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς. Ως λάτρης της μόδας, παρακολουθείς τις τελευταίες τάσεις. Ο στυλιστικός συνδυασμός και η παρουσίαση των ρούχων είναι οι ειδικότητές σου. Ο πελάτης είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνεις μαζί με την ομάδα σου.  Η δημιουργικότητά σου και ο εμπορικός τρόπος σκέψης σου σε βοηθούν να δημιουργήσεις μια σχετική και πρακτική αγοραστική εμπειρία που εμπνέει.

Το να πούμε ότι η μόδα είναι το πάθος σου θα ήταν λίγο. Γνωρίζεις όλες τις τάσεις και έχεις εξαιρετικό ταλέντο στην παρουσίαση των συλλογών μας με εμπορικό τρόπο που εμπνέει. Αναζητούμε κάποιον που να μπορεί να λειτουργεί εξαιρετικά ως μέρος μιας ομάδας και ένα άτομο γεμάτο έμπνευση που ξέρει επίσης πώς να εμπνέει τους άλλους. Σου αρέσει να είσαι στο κέντρο του γίγνεσθαι και σε ευχαριστεί μια δουλειά όπου κάθε μέρα είναι διαφορετική.

Δουλειά σου είναι να παρουσιάζεις τα ρούχα μας με ελκυστικό τρόπο και να παρακολουθείς την πρόοδο των δραστηριοτήτων πωλήσεων, για να διασφαλίζεις ότι τα looks μας έχουν επιτυχία. Θα έχεις την ευθύνη για τις βιτρίνες και την παρουσίαση εντός του καταστήματος — φροντίζοντας να είναι το κατάστημα διασκεδαστικό και να αποπνέει μόδα με κάθε τρόπο. Θα εκπαιδεύεις επίσης και θα καθοδηγείς τους συναδέλφους σου στο κατάστημα σχετικά με το visual merchandising και την παρουσίαση των ρούχων. Θέλεις να κάνεις θετική εντύπωση που διαρκεί σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με το brand μας και το προσωπικό μας. Το να δίνεις τη δυνατότητα σε όλους να είναι όμορφοι και να αισθάνονται όμορφα σε παρακινεί.

Κάνε το κατάστημα να δείχνει ωραίο & τους πελάτες να δείχνουν εκπληκτικοί.
Γίνε Visual Merchandiser & ακόμα περισσότερα στην H&M