Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Διευθυντής Καταστήματος

Ακολούθησε τον Dirk για μια μέρα

Στην H&M, οι Διευθυντές Καταστημάτων δεν είναι τα μεγάλα αφεντικά. Είναι άνθρωποι που ξέρουν πώς να κερδίσουν το σεβασμό των άλλων. Κι αυτό δεν έχει τόσο να κάνει με εσένα, όσο με τον τρόπο που εμπνέεις και προτρέπεις τους άλλους για να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όλοι οι επιτυχημένοι  Διευθυντές Καταστημάτων μας διαθέτουν σπουδαίες ηγετικές ικανότητες και εξαιρετική επιχειρηματική αντίληψη. Μπορούν να εκπαιδεύσουν και να εμπνεύσουν τους άλλους, διαθέτοντας ισχυρή προσωπική θέληση.

Ο ρόλος σου ως Διευθυντής Καταστήματος είναι να μεγιστοποιείς τις ευκαιρίες πωλήσεων και την κερδοφορία του καταστήματός σου αλλά και να παρακολουθείς από κοντά τα αποτελέσματα. Πρέπει να εξασφαλίζεις τόσο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών όσο και ότι το visual merchandising θα εκτελείται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες μας. Επίσης, θα είσαι υπεύθυνος για τη στελέχωση του καταστήματος, την εκπαίδευση των υπεύθυνων πωλήσεων καθώς και την εξέλιξη όλης της ομάδας.

Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι; Πάμε! Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα.

Η H&M χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστοχώρο μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.