Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Sales Advisor


Κάνε τους πελάτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι & μη φοβάσαι να δείχνεις τον αληθινό σου εαυτό.

Για τους πελάτες μας, η H&M είσαι εσύ! Είσαι φιλικός, έχεις στυλ και σου αρέσει να δουλεύεις με ανθρώπους. Κάνεις μεγάλη διαφορά στο κατάστημα της H&M. Η παροχή εκπληκτικής εξυπηρέτησης πελατών και στυλιστικών συμβουλών σε κρατάει απασχολημένο όλη μέρα.

Η θέση του Sales Advisor είναι μία από τις σημαντικότερες, κι ένας εκπληκτικός τρόπος να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στην H&M. Πολλοί από τους διευθυντές μας ξεκίνησαν στον όροφο.

Στον όροφο, αυτό που έχει σημασία είναι η άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Ως Sales Advisor, ασχολείσαι με πολλά πράγματα συγχρόνως και σου αρέσει να είσαι σε κίνηση. Είσαι επίσης ένα θετικό και φιλικό άτομο, με φανταστική αίσθηση του στυλ. Έχεις εκπληκτικές οργανωτικές δεξιότητες και σου αρέσει να δουλεύεις με μια ομάδα ατόμων που έχουν την ίδια εξωστρέφεια και το ίδιο ενδιαφέρον για τη μόδα με εσένα.

Η εργασία στο κατάστημα σημαίνει ότι εκπροσωπείς την H&M. Εμπνέεις, καθοδηγείς και βοηθάς τους πελάτες μας με κάθε τρόπο. Είτε πρόκειται για τον όροφο, είτε για τα δοκιμαστήρια είτε για τα ταμεία μας – θα δουλεύεις με τη μόδα και με ανθρώπους. Εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών σημαίνει επίσης ότι χειρίζεσαι τις παραλαβές ρούχων και ότι διασφαλίζεις πως το κατάστημα είναι ελκυστικό. Και φυσικά, ότι μένεις πλήρως ενημερωμένος για όλες μας τις καμπάνιες και τις δραστηριότητες πωλήσεων. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα. Εάν αναζητείς την περιπέτεια, θα κάνεις ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Η&Μ.

Κάνε τους πελάτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι & μη φοβάσαι να δείχνεις τον αληθινό σου εαυτό.
Γίνε Sales Advisor & ακόμα περισσότερα στην H&M