Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Σύμβουλος Πωλήσεων

Ακολούθησε τη Daniella για μια ημέρα

Η θέση του Συμβούλου Πωλήσεων είναι μια από τις σημαντικότερες στην εταιρεία μας και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεκινήσεις την καριέρα σου μαζί μας. Πολλοί από τους προϊστάμενούς μας ξεκίνησαν από το χώρο των πωλήσεων, με επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για να ταιριάξεις στην ομάδα των συμβούλων πωλήσεων πρέπει να είσαι δραστήριος/α και να απολαμβάνεις τις πολλές και διαφορετικές αρμοδιότητες. Να είσαι ένα θετικό και φιλικό άτομο, με μοναδική αίσθηση του στιλ. Να διαθέτεις άψογες οργανωτικές δεξιότητες και να λατρεύεις τη δουλειά σε μια παρέα ανθρώπων που είναι εξίσου εξωστρεφείς και αφοσιωμένοι στη μόδα όσο εσύ.

Δουλεύοντας μέσα στο κατάστημα, είσαι ο εκπρόσωπος της H&M. Εσύ εμπνέεις, καθοδηγείς και βοηθάς τους πελάτες μας, με κάθε τρόπο. Από το χώρο των πωλήσεων και τα δοκιμαστήρια μέχρι τα ταμεία, εσύ θα μεταδίδεις τη χαρά της μόδας. Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών περιλαμβάνει επίσης το χειρισμό των εμπορευμάτων αλλά και την ευθύνη για την ελκυστική εικόνα του καταστήματος. Και φυσικά, πρέπει να είσαι πλήρως ενημερωμένος/η για όλες τις εκστρατείες και τις δράσεις, σχετικά με τις πωλήσεις μας.

Σου ακούγονται καλά όλα αυτά; Τότε…συγχαρητήρια! Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα.

Η H&M χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστοχώρο μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.