Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Online Σύμβουλος Εξυπηρέτησης Πελατών

Στην H&M οι Υπεύθυνοι Εξυπηρέτησης Πελατών δεν απαντούν απλώς σε ερωτήσεις – κάνουν φίλους! Άλλωστε, αυτό είναι το πραγματικό νόημα της καλής εξυπηρέτησης πελατών; η φιλική σχέση που εξασφαλίζει στον πελάτη ότι η H&M θα συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου μόδα, στην ιδανική τιμή. Στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Χρειαζόμαστε ενθουσιώδεις, πολυπράγμονες ανθρώπους, που είναι σε θέση να διατηρούν μια ψύχραιμη και επαγγελματική στάση ακόμη και στις πιο πιεστικές καταστάσεις. Ανθρώπους που ξέρουν να αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, χωρίς να χάνουν στιγμή το χαμόγελό τους.

 

Θέλουμε να απολαμβάνεις την εργασία τόσο με τους υπολογιστές όσο και με τους ανθρώπους, συχνά δε ακόμα και ταυτόχρονα. Θα πρέπει να είσαι άτομο επικοινωνιακό και απόλυτα ενημερωμένο γύρω από τις τρέχουσες διαφημιστικές εκστρατείες, δραστηριότητες και στρατηγικές πωλήσεων. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θα πρέπει να έχεις πάθος για τη μόδα.

Τα καθημερινά σου καθήκοντα περιλαμβάνουν τη διαχείριση ερωτημάτων για διαδικτυακές παραγγελίες, συλλογές και προϊόντα σε κάθε μέσο: από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανή διαδικτυακή συνομιλία, μέχρι τηλεφωνήματα και αλληλογραφία με παραδοσιακό ταχυδρομείο.

Σου φαίνεται συναρπαστικό; Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα.