Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Εργασία στην Παραγωγή

Οι πελάτες μας πρέπει να αισθάνονται σίγουροι πως ό,τι αγοράζουν από την H&M έχει σχεδιαστεί, παραχθεί και διανεμηθεί με τη μέγιστη φροντίδα για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Στην Παραγωγή συναντώνται πολλοί διαφορετικοί ρόλοι, για να μετατρέψουν μια σχεδιαστική ιδέα σε πραγματικό προϊόν. Τοποθετημένα στις βασικές μας αγορές, αποτελούν το κύριο σημείο επαφής για τους τοπικούς προμηθευτές και ασχολούνται με τους χρόνους και τις πρακτικές παραμέτρους όλων των παραγγελιών.

Ενδιαφέρεσαι για εργασία σε μια συγκεκριμένη χώρα; Παρακαλώ άλλαξε την τοποθεσία αυτής της ιστοσελίδας επιλέγοντας την χώρα Παραγωγής που σε ενδιαφέρει: Μπανγκλαντές, Βουλγαρία, Καμπότζη, Κίνα, Αιθιοπία, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Κορέα, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σρι Λάνκα, Σουηδία, Τουρκία ή Βιετνάμ. Διαθέτουμε παγκόσμιες λειτουργίες για την παραγωγή με έδρα τη Σουηδία.

Υπεύθυνος Προσφορών

Είσαι εξαιρετικός διαπραγματευτής με πάθος για τη μόδα; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για τη θέση του Υπεύθυνου Προσφορών.

Επιχειρησιακός Ελεγκτής

Έχεις αναλυτικό μυαλό σε συνδυασμό με εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για τη θέση του Επιχειρησιακού Ελεγκτή.

Τεχνικός Ενδυμάτων

Επικεντρώνεσαι σε τεχνικές λεπτομέρειες και μετρήσεις για να διασφαλίσεις ρούχα άριστης ποιότητας; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για τη θέση του Τεχνικού Ενδυμάτων.

Υπεύθυνος Αγορών

Μπορεί ο στρατηγικός τρόπος σκέψης σου να σε βοηθήσει να κλείσεις τις καλύτερες διεθνείς συμφωνίες; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για τη θέση του Υπεύθυνου Αγορών.

Product Manager

Έχεις την ικανότητα να χτίζεις ομάδες εξαιρετικής απόδοσης στον κόσμο της παραγωγής; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για τη θέση εργασίας ως Product Manager.

Ελεγκτής Αειφορίας

Σου αρέσει να προωθείς και να διασφαλίζεις διαδικασίες αειφορίας μεταξύ των προμηθευτών μας; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για τη θέση εργασίας ως Ελεγκτής Αειφορίας.