Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Διευθυντής

Επίσκεψη στο Κέντρο Διανομής

Ως Διευθυντής στο τμήμα Διακίνησης Προϊόντων είσαι επικεφαλής ενός πολυάσχολου τμήματος στην αποθήκη. Η προμήθεια των προϊόντων θα είναι η κύρια αρμοδιότητά σου, ενώ ταυτόχρονα θα εκπαιδεύεις μια ομάδα συνάδελφών σου, ώστε η προμήθεια των καταστημάτων μας να συνεχίζεται απρόσκοπτα, παντού.

Είσαι εξωστρεφές άτομο με επιχειρηματικό πνεύμα, που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τους άλλους; Χρειαζόμαστε άτομα που γνωρίζουν πώς να παροτρύνουν και να κατευθύνουν μια ομάδα, διαθέτουν φιλοδοξίες και εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες, ενώ παραμένουν φύσει ομαδικοί παίκτες, που αφουγκράζονται τους γύρω τους.

Ο ρόλος του Διευθυντή στο τμήμα Διακίνησης Προϊόντων επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών. Γι’ αυτό θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τη σημασία της στελέχωσης, της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης της ομάδας σου, της ανάληψης οικονομικών ευθυνών με στενή επίβλεψη, του σχεδιασμού και της οργάνωσης του τμήματός σου για τη βέλτιστη αποδοτικότητα. Επίσης, θα πρέπει να κατανοείς τη σημασία του να περνάς υπέροχα στον εργασιακό σου χώρο και να έχεις την ομάδα σου ευχαριστημένη.

Μήπως αυτή είναι η κατάλληλη δουλειά για σένα; Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα.