Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Online

Η Ομάδα Online διασφαλίζει ότι οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές και ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση στη μόδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Εδώ αναπτύσσουμε και συντηρούμε  το hm.com και το διαδικτυακό κατάστημα της H&M, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε 52 χώρες.Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η H&M είναι μια εταιρεία που προσφέρει πολλαπλούς διαύλους πρόσβασης, προσφέροντας στον πελάτη επιλογές τόσο για τις αγορές όσο και για την ενημέρωσή του. Είναι σημαντική για εμάς η δέσμευσή μας απέναντι στο αγοραστικό μας κοινό, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αποτελεσματικότητα και ταχεία εκτέλεση των παραγγελιών.

Η ομάδα Online στα Κεντρικά Γραφεία στη Στοκχόλμη ασχολείται κυρίως με τον ιστότοπο hm.com καθώς και με το Marketing και τις πωλήσεις. Επίσης, είμαστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία του καταλόγου της H&M.

Η ομάδα Online στο Borås της Σουηδίας, διαχειρίζεται και υλοποιεί όλες τις λειτουργίες για τους διαδικτυακούς διαύλους και τις εμπορικές ονομασίες, ενώ παρέχει υποστήριξη σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς και τις ιστοσελίδες Μεταφορών & Προμηθειών που υπάγονται στην Ομάδα Online.

Βασικά, η Ομάδα Online διασφαλίζει ότι η H&M είναι πάντα ανοιχτή στην έμπνευση και την επιχειρηματική δράση.