Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Εμπορικό Τμήμα

Στο Εμπορικό Τμήμα συνδυάζουμε το εμπόριο με την αναλυτική ικανότητα και τη διάθεση να ξεχωρίσουμε. Οι ομάδες μας αποτελούνται από τους Υπεύθυνους Εμπορίου, έναν Υπεύθυνο Αλυσίδας Προμηθειών και τον Διευθυντή του Εμπορικού Τμήματος. Μαζί διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο αποθεμάτων και αναζητούμε τρόπους να μεγιστοποιήσουμε τη δυναμική των πωλήσεών μας, έτσι ώστε η H&M να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.

Για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας αναπτύσσουμε στρατηγικές για όλα τα διαφορετικά μας τμήματα, όπως Ladies, Men, Kids, Divided, Home και Beauty και εξασφαλίζουμε ότι οι σειρές μας προσαρμόζονται ανάλογα, ώστε να αντικατοπτρίζουν απόλυτα τις διαφορετικές αγορές. Σε συνεργασία με άλλα τμήματα, όπως το Τμήμα Εικόνας και το Τμήμα Μάρκετινγκ διευκολύνουμε τις εμπορικές πρακτικές και εκπαιδεύουμε τα καταστήματα να αξιοποιούν ευκαιρίες πώλησης.

Εν συντομία, εργαζόμενος στο Εμπορικό τμήμα θα έχεις μια πολύπλευρη οπτική όλων των τμημάτων εργασίας μας. Από εδώ, οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι απεριόριστες.