Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Αγορές και σχέδιο μόδας

Στο τμήμα Αγορών και Σχεδίου Μόδας, Σχεδιαστές, Πατρονίστ και Αγοραστές συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τη διάσημη πλέον μόδα της Η&Μ. Θέματα, χρώματα, υφάσματα, γραμμές και τύποι ρούχων αποφασίζονται προκειμένου να δημιουργηθούν οι συλλογές της νέας σεζόν. Τάσεις και επιρροές προσαρμόζονται σε στιλ και μοντέλα, που θα ταιριάξουν στους πελάτες μας.

Για τον εντοπισμό των επερχόμενων τάσεων παρακολουθούμε συνεχώς τον κόσμο γύρω μας και αντλούμε έμπνευση από τη μόδα του δρόμου, τις ταινίες, τα ταξίδια, τον πολιτισμό, τα media, τους οργανισμούς παρατήρησης τάσεων, τις εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις. Θέτουμε πάντοτε στο επίκεντρο τον πελάτη και διασφαλίζουμε ότι στις συλλογές μας υπάρχει κάτι για κάθε γούστο και κάθε ηλικία.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι το τμήμα Αγορών και Σχεδίου Μόδας δημιουργεί ποιοτική μόδα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Υπεύθυνος αγορών

Μπορείς να προβλέψεις τα απόλυτα «πρέπει» στη μόδα και να διακρίνεις μια τάση πριν ακόμα εδραιωθεί; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για την εργασία του Υπευθύνου αγορών.

Σχεδιαστής

Μπορείς να δημιουργήσεις κορυφαία μόδα για το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για την εργασία ως Σχεδιαστής.

Πατρονίστ

Ανυπομονείς να δώσεις ζωή στις ιδέες των σχεδιαστών μας; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για την εργασία ως Πατρονίστ.