Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Επιχειρησιακός Έλεγχος

Οι Επιχειρησιακοί Ελεγκτές (Business Controllers) της H&M μετατρέπουν την ανάλυση σε πράξη.Οι ικανότητές σου εδώ θα είναι καίριας σημασίας για την επίλυση σύνθετων εργασιακών ζητημάτων, σε κάθε τμήμα, από τις Πωλήσεις, το Διαδίκτυο, και την Παραγωγή, μέχρι τις Αγορές, τις Νέες Επιχειρηματικές δραστηριότητες και το τμήμα Μηχανογράφησης.Όπου κι αν εργάζεσαι, αυτό που όλοι μοιραζόμαστε είναι το αίσθημα ευθύνης, το πάθος για την επιχειρηματικότητα και αμέτρητες ευκαιρίες καριέρας.

Ως Επιχειρησιακός Ελεγκτής, εκπαιδεύεσαι ώστε να αποτελέσεις μελλοντικό ηγέτη σε ένα περιβάλλον με γρήγορους εργασιακούς ρυθμούς.Πρέπει να μπορείς να κάνεις τα περίπλοκα ζητήματα ξεκάθαρα με έναν απλό τρόπο, για όλα τα μέλη της ομάδας σου, όπου συνήθως θα αποτελείς και το μοναδικό αναλυτή. Κάποιοι από εμάς εργαζόμαστε στη Στοκχόλμη, στο Γραφείο Αγορών ή σε άλλα τμήματα που υπάγονται στα κεντρικά γραφεία, ενώ άλλοι εργάζονται στο Εμπορικό τμήμα ή την Παραγωγή, σε - αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε ανά τον κόσμο.

Εν ολίγοις, ο Επιχειρησιακός Έλεγχος είναι ένα πεδίο γεμάτο ευκαιρίες, με θέσεις εργασίας σε ολόκληρο τον οργανισμό μας. Αυτό που κάνουμε είναι να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας, κάνοντας τις αναλύσεις πράξεις.

Επιχειρησιακός Ελεγκτής

Είσαι οξυδερκής αναλυτής με εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες; Τότε ίσως αυτός ο ρόλος να σου ταιριάζει γάντι!

Διάβασε περισσότερα για την εργασία ως Επιχειρησιακός Ελεγκτής.