Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Αειφορία

Η αειφορία έχει να κάνει με το να παραμένουμε επίκαιροι όντας μια δύναμη αλλαγής. Σημαίνει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας σήμερα χωρίς να διακυβεύουμε τις ανάγκες του αύριο.

Ντύσε τον κόσμο ολόκληρο & βοήθησε να γίνει η μόδα πιο αειφόρος. Δείξε τον αληθινό σου εαυτό & ακόμα περισσότερα στην H&M

Στην H&M είμαστε περήφανοι που βοηθάμε τους πελάτες μας να είναι όμορφοι και να αισθάνονται όμορφα. Αυτή η κοινή αίσθηση σκοπού μάς παρακινεί να κάνουμε πράξεις που μετράνε. Μας δίνει την έμπνευση να κάνουμε θετική εντύπωση σε όλους όσους έρχονται σε επαφή με το brand μας και το προσωπικό μας.

Ο σκοπός του έργου μας εκτείνεται πέρα από τους πελάτες μας. Με 5,000 καταστήματα σε όλον τον κόσμο, το μέγεθος και η κλίμακά μας σημαίνουν ότι έχουμε τεράστια ευθύνη να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την αλυσίδα αξιών μας. Εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες είμαστε ολοκληρωτικά αφοσιωμένοι στην ενσωμάτωση των αρχών της περιβαλλοντικής και της κοινωνικής αειφορίας σε κάθε πτυχή των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Είμαστε αφοσιωμένοι στις καλές πράξεις.

 «Στην H&M, θέσαμε στους εαυτούς μας την πρόκληση να κάνουμε τη μόδα αειφόρο και την αειφορία μόδα. Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και να νιώσουν περήφανοι γι’ αυτά που φορούν. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω την πρόοδο που έχουμε κάνει έως τώρα και τον τρόπο που αυτό θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη καλύτερα προϊόντα – και συγχρόνως να δημιουργήσουμε ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα», δηλώνει ο Karl-Johan Persson, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της H & M Hennes & Mauritz AB.

Είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο να είμαστε στην πρώτη γραμμή της αλλαγής με στόχο μια πιο αειφόρο βιομηχανία μόδας. Για να μάθεις περισσότερα για το έργο μας για την αειφορία, πήγαινε στη διεύθυνση:

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability