Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Μόδα, διασκέδαση και δράση!

Ως μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, η H&M προσφέρει αμέτρητες επαγγελματικές ευκαιρίες.  Σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο, γεμάτο ενέργεια περιβάλλον, με έντονο το στοιχείο της πολυπολιτισμικότητας, με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

H H&M απασχολεί περίπου 177,000 άτομα σε πάνω από 71 αγορές.

Αυτό όμως που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι εξαιρετικοί εργαζόμενοί μας. Στιλάτοι Σύμβουλοι Πωλήσεων, Διακοσμητές, εξπέρ στους Η/Υ και επιχειρησιακά ενημερωμένοι Διευθυντές – όλοι διακρινόμαστε από μεγάλη φιλοδοξία και από την πεποίθηση ότι όλα είναι εφικτά. Όσο για την άποψή τους γύρω από τη μόδα; Χάρη σε αυτούς έχουμε αναπτυχθεί διεθνώς – με πάνω από 4,968 καταστήματα, σε περισσότερες από 71 χώρες. Και η ανάπτυξή μας συνεχίζεται.

Οι αξίες μας-το ομαδικό πνεύμα της H&Μ

Οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν τη ψυχή και τη φιλοσοφία της H&M. Καθορίζουν τι ακριβώς χρειάζεται κάποιος για να εργαστεί μαζί μας και πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή με τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι ίδιες αυτές αξίες, μας βοηθούν να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Κάθε μία ξεχωριστά, οι αξίες αυτές μπορεί να φαίνονται προφανείς αλλά ως σύνολο συνθέτουν μια ολόκληρη φιλοσοφία, που πιστεύουμε ότι είναι μοναδική και πολύ διαφορετική από αντίστοιχες άλλων εταιριών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ

"Όταν ο παππούς μου, ο Erling Persson, ίδρυσε την H&M, συνδύασε μια δυνατή επιχειρηματική ιδέα με ένα μοντέλο εργασίας, βασιμένο σε συγκεκριμένες αξίες. Οι ίδιες αυτές αξίες, μας βοήθησαν να χτίσουμε μια παγκόσμια βιομηχηνία μόδας, τη σημερινή εταιρία H&M. Κάθε μέρα που περνά, οι αξίες μας γίνονται πράξη, από τους συναδέλφους μας σε ολόκληρο τον κόσμο."  Karl-Johan Persson, CEO


Πώς δουλεύουμε όλοι μαζί

Η επιτυχία μας είναι οι άνθρωποί μας. Και το να είμαστε καλοί εργοδότες είναι για εμάς έμπνευση. Γιατί εξασφαλίζοντας για όλους ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, εξελισσόμαστε όλοι μαζί.

Η προσέγγισή μας διαμορφώνεται από τον απόλυτο σεβασμό για τον καθένα ξεχωριστά. Αυτό ισχύει για κάθε πτυχή της εργασίας, από τους αξιόλογους μισθούς, τις λογικές ώρες εργασίας και την ελευθερία στο συνδικαλισμό, μέχρι τις ισότιμες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη εντός εταιρείας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να αποτελούμε πρότυπο εργοδότη, σε χώρες όπου οι νόμοι και οι κανονισμοί υπολείπονται των προτύπων και των απαιτήσεών μας.

Η προσέγγισή μας ακολουθεί μια ιδιαίτερη δεοντολογία. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ξεκάθαρα ενάντια σε διακρίσεις και παρενοχλήσεις, οπουδήποτε κι αν δραστηριοποιούμαστε. Το εργατικό μας δυναμικό παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία σε ό,τι αφορά την ηλικία, το φύλο και την εθνικότητα, στοιχεία που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην εταιρεία μας. Η ισότητα είναι εξίσου σημαντική για εμάς. Για παράδειγμα, το 50% του διοικητικού συμβουλίου μας αποτελείται από γυναίκες.

Στην Η&Μ, οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές. Έτσι, κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να συζητήσει εργασιακά του ζητήματα απευθείας με τη διεύθυνση. Οι εργαζόμενοί μας έχουν επίσης το δικαίωμα της συλλογικής διαπραγμάτευσης. Προσπαθούμε συνεχώς να διατηρούμε καλές σχέσεις με το προσωπικό μας αλλά και με τις επαγγελματικές ενώσεις και τα σωματεία του.

Η H&M χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστοχώρο μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.