Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Δείξε τον αληθινό σου εαυτό & ακόμα περισσότερα στην H&M

Στην H&M πιστεύουμε ότι έχεις τη δυνατότητα να βρεις αυτό που αγαπάς.

Σου προσφέρουμε χώρο να δημιουργήσεις και περιθώριο να εξελιχθείς — ένα μέρος όπου μπορείς να ανήκεις και να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου. Θα γίνεις μέρος μιας ομάδας που είναι γεμάτη ζωή, σε μια εταιρεία που είναι τόσο ωραία όσο φαίνεται. Στην H&M πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι δυνατά, γιατί μαζί κάνουμε τα πάντα δυνατά.


Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι

Ο συνδετικός κρίκος της φιλοσοφίας μας είναι οι κοινές αξίες. Γνωρίζουμε ότι επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματά μας όταν οι άνθρωποι νιώθουν ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα συνεισφοράς κάθε ατόμου στην κοινή μας επιτυχία. Πρόσθεσε τη μοναδικότητά σου στην H&M — μαζί μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.

Στην Η&Μ σε ενθαρρύνουμε να είσαι ο εαυτός σου και να σέβεσαι τους άλλους γι' αυτό που είναι. Η διαφορετικότητα μας κάνει δυνατούς και δημιουργεί έναν χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όπου δίνουμε μεγάλη αξία στην ατομικότητα του καθενός. Όταν συνδυάζονται εκπληκτικοί άνθρωποι, οι οποίοι ανταλλάζουν γνώσεις, εμπειρίες και ιδέες, μπορούμε να εμπνεύσουμε και να προσελκύσουμε πελάτες απ’ όλο τον κόσμο.

Η H&M είναι ένας δίκαιος εργοδότης που προσφέρει ίσες ευκαιρίες. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ενός ασφαλούς και ελκυστικού χώρου εργασίας, όπου σε όλους τους εργαζόμενους προσφέρεται αναγνώριση, εκτίμηση και μεταχείριση με σεβασμό.

Οι κοινωνικές μας πολιτικές λειτουργούν ως συμπλήρωμα των εταιρικών αξιών και αποσαφηνίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων των εργαζομένων σε θέματα όπως αμοιβαίος σεβασμός, ίσα δικαιώματα, διακρίσεις και παρενόχληση.


Ανακάλυψε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην H&M

Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικού εμπορίου μόδας στον κόσμο, θέλουμε να είμαστε ένα συναρπαστικό μέρος όπου όλα είναι δυνατά. Εκτός από τον τρόπο σκέψης μας που βάζει πρώτο τον πελάτη, η H&M δίνει και σε κάθε εργαζόμενο ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής εξέλιξης. Σε ενδυναμώνουμε, σε εμπιστευόμαστε και σε προκαλούμε να εξερευνήσεις τα δικά σου μονοπάτια και να γράψεις τη δική σου ιστορία. Πιστεύουμε στην πρώιμη ανάθεση ευθυνών στους ανθρώπους, καθώς και στην καλλιέργεια ενός έντονου αισθήματος ότι η δουλειά τους είναι δική τους υπόθεση.

Όποιον ρόλο κι αν παίζεις στην H&M, θα διαπιστώσεις ότι αυτό που μας ενώνει όλους είναι ένα κοινό πάθος για το στυλ, τη δημιουργικότητα και τα αποτελέσματα. Όλοι μας καταβάλλουμε προσπάθειες για να δώσουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να είναι όμορφοι και να αισθάνονται όμορφα! Το επιχειρηματικό μας πνεύμα παρακινεί τους ανθρώπους να είναι γενναίοι, να αμφισβητούν τους κανόνες και να απομακρύνονται από την πεπατημένη. Επιλύουμε τα προβλήματα με γνώμονα τη δράση. Ο δυναμικός και γρήγορα μεταβαλλόμενος χώρος της μόδας απαιτεί αντοχή, κουράγιο και ευελιξία. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα. Εάν αναζητείς την περιπέτεια, θα κάνεις ένα συναρπαστικό ταξίδι στην H&M.

Οι εκπληκτικοί μας εργαζόμενοι είναι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα συνεισφοράς κάθε ατόμου στην κοινή μας επιτυχία. Χάρη σε ταλαντούχους Sales Advisors, Visual Merchandisers, Pattern Makers, Designers, Business Analysts και πολλούς άλλους, ήμασταν σε θέση να μεγαλώσουμε με εκπληκτική ταχύτητα και τώρα έχουμε 5,000 καταστήματα σε 74 αγορές παγκοσμίως. Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε!


Οι αξίες μας – Ο πυρήνας μας 

Στην H&M νοιαζόμαστε! Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και ο ένας για τον άλλον. Μας αρέσει να περνάμε καλά κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που δουλεύουμε.

Οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν την καρδιά και την ψυχή της H&M. Προσδιορίζουν τι χρειάζεται για να εργάζεται κανείς εδώ και πώς κάνουμε το κάθε τι. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με συναδέλφους και πελάτες σε όλον τον κόσμο, οι αξίες μας μας βοηθούν να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε, να γίνουμε ένα συναρπαστικό μέρος όπου όλα είναι δυνατά…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΑΠΛΟΤΗΤΑ