Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Αμέτρητες επαγγελματικές ευκαιρίες

Δεδομένου ότι αναπτυσσόμαστε σταθερά, αναζητούμε συνεχώς νέα ταλέντα, για κάθε τομέα της εταιρείας μας. Γίνε κι εσύ μέρος ενός εμπνευσμένου, ζωηρού, συναρπαστικού και συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος, που προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας και ενθαρρύνουμε πάντα τις νέες ιδέες και τις πρωτοβουλίες. Μαζί με την κατάρτιση και την ηγετική καθοδήγηση, οι δυνατότητες μια σπουδαίας, διεθνούς καριέρας στις τάξεις της H&M είναι αμέτρητες. Σκοπός μας είναι η εργασία στην H&M να είναι κάτι παραπάνω από μια ακόμη δουλειά. Θέλουμε να αποτελεί την αφετηρία μιας σταδιοδρομίας, γεμάτη ευκαιρίες.


Γνώρισε τους ανθρώπους μας

Μια επιτυχημένη σταδιοδρομία με προαγωγές και προσωπική εξέλιξη – γνώρισε τον Paul
Από Σύμβουλος Πωλήσεων, τώρα Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού Διεθνώς – γνώρισε τη Sanna
Κάθε νέα θέση σημαίνει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες – γνώρισε τη Silky

Η καριέρα σου μαζί μας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξελιχθείς επαγγελματικά μαζί μας. Οι ευκαιρίες που προσφέρονται για να εξελιχθείς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, τόσο μέσω εσωτερικών προσλήψεων και εναλλαγής θέσεων εργασίας όσο και μετακινήσεων μεταξύ λειτουργικών θέσεων και ανάληψης νέων αρμοδιοτήτων, είναι αμέτρητες. Η δραστηριοποίησή μας σε πολλές διαφορετικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο και η ανάπτυξή μας, προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες σε διεθνή επιχειρηματικά σχέδια. 

Στην Η&Μ δεν υπάρχουν προδιαγεγραμμένα μονοπάτια καριέρας. Εμείς σε ενθαρρύνουμε να αναλάβεις έναν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της δικής σου καριέρας. Κάνε τη δουλειά σου εδώ και τώρα, όσο πιο καλά μπορείς, εφάρμοζε πάντα τις αξίες μας και... γίνε ο μελλοντικός μας star!


Κάθε ένας από εμάς, κάνει τη διαφορά.

Οι αξίες μας, η φιλοσοφία της H&M, δημιουργούν έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ των υπαλλήλων μας, παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από το ρόλο σου, θα συνεισφέρεις κι εσύ στην επιτυχία μας, τόσο με το να ανταποκρίνεσαι στις αρμοδιότητές σου, όσο και με το να λειτουργείς σύμφωνα με τις αξίες μας. Με απλά λόγια: ΑΥΤΟ που κάνεις, είναι εξίσου σημαντικό με το ΠΩΣ το κάνεις. Έτσι δημιουργείται ένα εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε μέλος της ομάδας, αποτελεί πρότυπο και κάνει τη διαφορά. 


Ηγετική διάθεση καθοδηγούμενη από συγκεκριμένες αξίες

Τα πάντα στην Η&Μ κινούνται με άξονα την έμπνευση, το κίνητρο, το ομαδικό πνεύμα και την εποικοδομητική κριτική. Οι επικεφαλής μας για παράδειγμα, λειτουργούν πάντα καθοδηγούμενοι από τις αξίες μας και τη φιλοδοξία μας, να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και την επιχείρησή μας να αναπτυχθούν.

Η πλειοψηφία των επικεφαλής προέρχονται από εσωτερικές μετακινήσεις, ενώ τους προσφέρονται εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια επαγγελματικής καθοδήγησης, με στόχο τη στήριξη της εξέλιξής τους. 

Η H&M χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστοχώρο μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.