Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Γράψε τη δική σου ιστορία

Απόκτησε νέες γνώσεις & ανακάλυψε όλα αυτά που μπορείς να γίνεις. Δείξε τον αληθινό σου εαυτό & ακόμα περισσότερα στην H&M

Στην Η&Μ, σε ενδυναμώνουμε, σε εμπιστευόμαστε και σε προκαλούμε να εξερευνήσεις τα δικά σου μονοπάτια και να γράψεις τη δική σου ιστορία. Πιστεύουμε στην πρώιμη ανάθεση ευθυνών στους ανθρώπους, ώστε να δημιουργηθεί ένα έντονο αίσθημα προσωπικής υπόθεσης και λογοδοσίας. Η επιχείρησή μας είναι δική σου επιχείρηση. Όταν εξελίσσεσαι εσύ, εξελισσόμαστε κι εμείς.

Στην H&M πιστεύουμε ότι έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις αυτό που αγαπάς. Πιστεύουμε ότι είμαστε ένα συναρπαστικό μέρος όπου όλα είναι δυνατά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη πορεία. Σε ενθαρρύνουμε να παίξεις έναν ενεργό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Κάνοντας εξαιρετική δουλειά και εφαρμόζοντας τις αξίες μας στην πράξη, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα δυνατά!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξελιχθείς επαγγελματικά στην εταιρεία μας. Εκπληκτικές ευκαιρίες επαγγελματικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης παρέχονται μέσω της εσωτερικής προαγωγής, της εκμάθησης διαφόρων δεξιοτήτων, της μετακίνησης ανάμεσα σε διάφορες θέσεις και της ανάληψης νέων ευθυνών. Στην H&M θα έχεις την ευκαιρία να διερευνήσεις μια μεγάλη γκάμα πιθανών ρόλων που μπορούν να σε ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.


Πρόσθεσε τη μοναδικότητά σου

Οι αξίες μας αποτελούν τον κοινό δεσμό των εργαζομένων της H&M παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από τον ρόλο σου, συμβάλλεις στην επιτυχία της H&M φέρνοντας σε πέρας τις ευθύνες σου και εφαρμόζοντας στην πράξη τις αξίες μας.  Με απλά λόγια: Το ΠΩΣ κάνεις κάτι είναι εξίσου σημαντικό με το ΤΙ κάνεις. Αυτό δημιουργεί έναν χώρο εργασίας όπου κάθε άτομο στην ομάδα είναι σημαντικό και όλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.


Να δείχνεις το δρόμο

Στην Η&Μ, ηγεσία σημαίνει έμπνευση, ανάθεση ευθυνών, παροχή σχολίων και παρακίνηση. Οι ηγέτες μας ασκούν ηγετικό ρόλο αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, καθοδηγούμενοι από τις αξίες μας και τη φιλοδοξία μας να βοηθήσουν τους ανθρώπους και την επιχείρηση να εξελιχθούν.

Η πρόσληψη πολλών ηγετών μας έχει γίνει ενδοεταιρικά. Προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης, ατομικής καθοδήγησης και παροχής συμβουλών για να στηρίξουμε την ανάπτυξη των εργαζομένων. Στην H&M θα βρεις ευκαιρίες συνεχούς μάθησης και συναδέλφους που σε ενθαρρύνουν και σε στηρίζουν.

Τόλμα να αναλάβεις ηγετικό ρόλο!


Εκπαίδευση και ανάπτυξη

Στην H&M, η μάθηση είναι μέρος της φιλοσοφίας μας. Προσφέρουμε συναρπαστική εσωτερική εκπαίδευση για κάθε θέση. Θέλουμε να είμαστε ένα μέρος όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν ότι τους εκτιμούν και όπου τους δίνεται η ευκαιρία να καθορίζουν οι ίδιοι την ανάπτυξή τους. Γι’ αυτό, προσφέρουμε προγράμματα εισαγωγικής εκπαίδευσης σε όλους τους εργαζομένους μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα στις εσωτερικές εναλλαγές ρόλων και στην εσωτερική προαγωγή. Δραστηριοποιούμαστε σε πολλές αγορές σε όλον τον κόσμο. Η ισχυρή επέκτασή μας δημιουργεί πολλές ευκαιρίες διεθνούς εργασίας.


Αξιολογήσεις και ανοιχτός διάλογος

Μία από τις κύριες αξίες μας είναι η ευθύτητα και το ανοιχτό μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια ισχυρή φιλοσοφία παροχής σχολίων. Οι τακτικές αξιολογήσεις και ο διάλογος είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την ικανοποίηση των εργαζομένων μας. Οι ετήσιες αξιολογήσεις και τα εξατομικευμένα προγράμματα ανάπτυξης στηρίζουν την εξέλιξη του προσωπικού μας. Η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη του προσωπικού μας είναι αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης της H&M, προκειμένου να γίνει ένα συναρπαστικό μέρος όπου όλα είναι δυνατά…