Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Φυσικά και υπάρχουν προνόμια!

Στην H&M νοιαζόμαστε για τους εργαζόμενούς μας. Είναι σημαντικό για εμάς να αισθάνεσαι ότι σε εκτιμάμε και ενδιαφερόμαστε για σένα, σε κάθε επίπεδο. Μακροπρόθεσμα, η ευημερία σου αποτελεί κλειδί για την επιτυχία μας. Πρακτικά, οι εργαζόμενοί μας σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν σπουδαία προνόμια. Και δες τι εννοούμε!


Ακόμη πιο φθηνές αγορές

Όπως ήδη γνωρίζεις, οι τιμές στην H&M είναι πάρα πολύ καλές, αλλά είναι ακόμη καλύτερες για τους εργαζόμενούς μας! Όλοι όσοι εργάζονται μαζί μας έχουν έκπτωση όταν ψωνίζουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της H&M ανά τον κόσμο.


Επωφελήσου από την επιτυχία μας

Το Πρόγραμμα Κινήτρων της Η&M (ΗΙΡ), ενθαρρύνει και ανταμείβει την καθημερινή αφοσίωση και τη μακροχρόνια συνεισφορά των υπαλλήλων μας. Ξεκίνησε με μια δωρεά από την οικογένεια του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Stefan Persson. Τα κέρδη των επενδυμένων κεφαλαίων θα διανεμηθούν συν τω χρόνω, μαζί με μελλοντικές συνεισφορές από το H&M Group, στους εργαζόμενους, ισότιμα, ανεξαρτήτως θέσης ή μισθού. Εσύ, ως εργαζόμενος, θα επωφεληθείς από την προσδοκώμενη ανάπτυξη της H&M με τον ίδιο τρόπο που ισχύει για τους μετόχους της. Διάβασε περισσότερα!


Εκπαίδευση και ανάπτυξη

Η H&M παρέχει εσωτερική κατάρτιση σε κάθε επίπεδο. Θέλουμε οι εργαζόμενοι της H&M να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν  και ότι τους δίνεται η ευκαιρία να προοδεύσουν. Αυτό επιτυγχάνεται τόσο με τις δυνατότητες που παρέχονται στους εργαζομένους να αποκτήσουν εμπειρία σε πολλά πόστα και να προαχθούν καθώς και με τις ευκαιρίες που προκύπτουν σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα προσφέρουμε εισαγωγικά επιμορφωτικά προγράμματα για τους Συμβούλους Πωλήσεων, τους Υπεύθυνους Τμήματος, τους Διακοσμητές και τους Διευθυντές Καταστημάτων.


Αξιολογήσεις και ανοιχτός διάλογος

Πιστεύουμε ότι η εποικοδομητική κριτική και η αξιολόγηση της εργασίας είναι σημαντική για τη βελτίωση και την ικανοποίηση των εργαζομένων. Οι ετήσιες αξιολογήσεις μας και η επανεξέταση των μισθών είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία διασφάλισης της ανάπτυξής τους. Για εμάς, η προσωπική και επαγγελματική πρόοδος των εργαζόμενών μας αποτελεί βασικό συστατικό της ανάπτυξής μας. Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να διευρύνουμε την επιτυχία της εταιρείας.


Επιπλέον λόγοι για να εργαστείς μαζί μας

  • Ομαδικό πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης 
  • Πλήρως εξοπλισμένοι χώροι σε όλα τα καταστήματά μας για την ανάπαυση των εργαζομένων μας
  • Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση στον τομέα της λιανικής ένδυσης και υπόδησης
  • Επένδυση στα ταλέντα και τις ικανότητες των εργαζομένων μας –εσωτερική στελέχωση- για την κάλυψη ανοικτών διοικητικών ή άλλων εξειδικευμένων θέσεων εργασίας
  • Δυνατότητα για διεθνή καριέρα
  • Η γνώμη κάθε εργαζόμενου μετράει ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχει  μέσα σε ένα φιλικό και συναρπαστικό εργασιακό περιβάλλον