Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Καλωσορίζουμε τους φοιτητές!

Λαμβάνουμε πολλά αιτήματα από φοιτητές που ψάχνουν για πρακτική άσκηση, προγράμματα εκπαιδευτικών ευκαιριών, θέσεις μερικής απασχόλησης ή εργασία κατά τη διάρκεια των διακοπών. Υπάρχουν όντως πολλές ευκαιρίες στην H&M. Αν θέλεις κι εσύ να εργαστείς σε μια δραστήρια, πολυεθνική εταιρεία μόδας, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη, διάβασε παρακάτω.

Η μερική απασχόληση, σε ένα από τα καταστήματά μας, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσεις τη σταδιοδρομία σου μαζί μας. Είναι το ιδανικό μέρος για να γνωριστούμε καλύτερα και μπορεί να εξελιχθεί τόσο σε πλήρη απασχόληση όσο και σε μία διεθνή καριέρα.

Στην H&M, έχουμε ανοιχτό μυαλό όσον αφορά την εργασιακή μας κουλτούρα, με ευέλικτα ωράρια και πολλές ατομικές αρμοδιότητες. Ένας εργασιακός χώρος που μόνο συνηθισμένος δεν είναι και απαιτεί δυναμικούς, δημιουργικούς, θετικούς και ευέλικτους υπαλλήλους σε κάθε πτυχή της επιχείρησης.

Προς το παρόν, δε διαθέτουμε στην Ελλάδα τους απαιτούμενους πόρους και το χρόνο που θα επιθυμούσαμε να επενδύσουμε σε σένα που θα ήθελες να κάνεις την πρακτική σου άσκηση στην Η&Μ.

Φυσικά, θα μπορούσες να εργαστείς ως Σύμβουλος Πωλήσεων με συμβόλαιο εργασίας μερικής απασχόλησης σε κάποιο από τα καταστήματά μας, εφόσον υπάρχει μια αντίστοιχη θέση ανοικτή. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι όλοι οι εργαζόμενοι απασχολούνται σε πρωϊνές και απογευματινές βάρδιες καθώς και ότι μετακινούνται από κατάστημα σε κατάστημα ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε γεωγραφικής περιοχής. Εάν αυτές οι παράμετροι συμβαδίζουν με τις φοιτητικές σου υποχρεώσεις, τότε σε παροτρύνουμε να επισκέπτεσαι τακτικά την ιστοσελίδας μας ώστε να μαθαίνεις από πρώτο χέρι τις ανοικτές θέσεις εργασίας.

Θέλεις να κάνεις τη διδακτορική ή τη μεταπτυχιακή σου διατριβή ή να γράψεις κάποια εργασία για την H&M; Κάν’ το! Δυστυχώς, αν και θα το θέλαμε, δεν έχουμε το χρόνο ή τους πόρους για να υποστηρίξουμε αυτά τα σημαντικά εγχειρήματα, αλλά ελπίζουμε ότι θα βρεις πολλές και χρήσιμες πληροφορίες εδώ, στο hm.com