Søg karrieremuligheder

Visual Merchandiser


Make the store look good & the customers look great

Rollen som Visual Merchandiser er kreativ og travl. Som ægte fashion-lover holder du øje med de seneste trends. Styling og præsentation af tøjet er din spidskompetence. Kunden er i centrum af alt, hvad du og dit team laver. Din kreativitet og dit kommercielle mindset hjælper dig til at skabe en inspirerende, relevant og let shoppingoplevelse.  

Det ville være en underdrivelse at sige, at fashion er din passion. Du kender alle trends og har et fantastisk øje for at præsentere vores kollektioner på en inspirerende og kommerciel måde. Vi leder efter en fantastisk teamplayer, der er fuld af inspiration, og som også ved, hvordan man inspirerer andre. Du vil gerne være i centrum af det hele og nyder et job, hvor hver dag er forskellig.

Dit job er at præsentere vores tøj på en attraktiv måde og at følge op på salgsaktiviteter for at sikre, at vores looks er en succes. Du bliver ansvarlig for displays i vinduerne og i butikken − og sørger for, at butikken er sjov og fashionabel på alle måder. Du kommer også til at træne og coache dine kollegaer i butikken i forhold til visual merchandising og præsentation af tøjet. Det inspirerer dig til at gøre et vedvarende indtryk på alle, der kommer i kontakt med vores brand og vores kollegaer. Du er drevet af at hjælpe alle til at se godt ud og føle sig godt tilpas. 

Make the store look good & the customers look great.
Be a Visual Merchandiser & more at H&M.