Søg karrieremuligheder

Visual Merchandiser

Følg Orpiano for en dag

Vi ville underdrive, hvis vi sagde, at vores Visual Merchandisers interesserer sig for mode. De har nemlig dét til fælles, at de alle har passion for fashion og brænder for at vise vores kunder alle de styles og looks, der er mulige med H&M!

Men vores Visual Merchandisers har ikke kun til opgave at inspirere kunderne til shopping – de er også motiverende mentorer, det træner deres kollegaer i H&M’s guidelines for visual merchandising og coacher teamet til altid at tænke kommercielt. Det hele foregår med favnen fuld af nye varer i et tempofyldt miljø, hvor hver dag er unik. Lyder det som noget for dig?

For at få succes som Visual Merchandiser hos os skal du være kreativ og have modet til at tage initiativ i alt, hvad du gør. Du kan planlægge og holde overblik – også med mange bolde i luften – og du tøver ikke med at hjælpe dine kollegaer på salgsarealet, når der er travlt!   

Lyder det som et godt match for dig? Besøg vores karriereunivers og bliv inspireret af én af vores mange Visual Merchandisers. Her kan du også se, hvilke kompetencer der skal til for at få succes i rollen, og hvor dine ambitioner og drømme kan tage dig hen.

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.