Søg karrieremuligheder

Store Manager

Følg Becca for en dag

Vores Store Managers lader sig ikke imponere af deres titel: De forstår, at jobbet i virkeligheden handler om alle de personer, de har omkring sig! De udlever H&M’s værdier til fulde, når de driver butikken med fokus på salgsoptimering, profit og resultatopfølgning – og det gør de selvfølgelig også, når de træner og motiverer deres team til at udvikle sig sammen med H&M.

Dét med motivation er nemlig nøglen til godt lederskab hos os. Dygtige Store Managers går forrest og sikrer et højt niveau, og de er i stand til at give vores kunder en fantastisk oplevelse samtidig med, at de spotter og engagerer medarbejdere, der har lysten og evnerne til at opnå nye successer i vores virksomhed.

Kort fortalt er hver eneste Store Manager et vigtigt tandhjul, der driver vores butikker, medarbejdere og virksomhed frem i modeverden – og dét kræver drive!

Lyder det som et godt match for dig? Besøg vores karriereunivers og bliv inspireret af én af vores mange Store Managers. Her kan du også se vejen til succes som Store Manager i H&M, og hvilke kompetencer der skal til!

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.