Søg karrieremuligheder

Sales Advisor

Følg Anta for en dag

Vores Sales Advisors har én af de vigtigste roller i butikken. Det er nemlig dem, der inviterer kunderne indenfor og inspirerer til shopping. Hvordan? Ved at sikre, at butikken præsenterer sig fantastisk alt imens de yder engageret og smilende service!

Et job her betyder at imødekomme, vejlede og hjælpe vores kunder på alle tænkelige måder: Vores Sales Advisors har armene fulde af nye modevarer hver dag og har stor viden om H&M’s kampagner og aktiviteter i butikken. Det betyder, at de altid er klar til kunden – hvad enten det er på salgsarealet, ved prøverummet eller i kassen.

En god Sales Advisor elsker at holde mange bolde i luften og trives med at stå på egne ben. I H&M er teamwork kodeordet til alt, hvad vi gør, og vores Sales Advisors elsker at dele successer. Hvis du samtidig er udadvendt og venlig af sind og har en fantastisk sans for stil og mode – ja, så er jobbet måske det perfekte springbræt til en karriere fyldt med muligheder.

Lyder det som et godt match for dig? Besøg vores karriereunivers og bliv inspireret af én af vores mange Sales Advisors. Her kan du også se, hvor rollen som Sales Advisor kan tage dig hen, hvis du drømmer om at udvikle dig sammen med H&M.

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.