Søg karrieremuligheder

Sales Advisor


Make customers feel welcome & feel welcome to be yourself

I kundernes øjne er du H&M! Du er imødekommende, stilfuld og elsker at arbejde med mennesker. Du gør en stor forskel i H&M-butikken. God kundeservice og råd til styling holder dig aktiv hele dagen. 

Sales Advisor-rollen er én af vores vigtigste, og det er en fantastisk måde at starte din karriere i H&M på.  Mange af vores ledere startede på butiksgulvet. 

På butiksgulvet handler det hele om fantastisk kundeservice. Som Sales Advisor er du en multitasker, der elsker at være på fødderne. Du er også en positiv og imødekommende person med en fantastisk stil. Du er god til at organisere og nyder at arbejde med et team af mennesker, som er lige så udadvendte og interesserede i fashion, som du er.

Som medarbejder i butikken repræsenterer du H&M. Du inspirerer, guider og hjælper kunder på enhver måde. Om det er på salgsarealet, i prøverummet eller ved kassen − du kommer til at arbejde med fashion og mennesker. Fantastisk kundeservice handler også om at håndtere varer, når de leveres, og sikre, at butikken er attraktiv. Og selvfølgelig at være fuldt informeret om alle vores kampagner og aktiviteter. Du har chancen for at få tingene til at ske. Hvis du leder efter nye udfordringer, finder du en spændende rejse hos H&M. 

Make customers feel welcome & feel welcome to be yourself.
Be a Sales Advisor & more at H&M.